MENGEM RATAFIA!

CUINA EN DIRECTE

Dijous 16 de novembre 2023

20:45 h.

Preu: 35 €

SOPAR / TALLER / DEMOSTRACIÓ / CLASSE MAGISTRAL / CUINA EN DIRECTE…

MENGEM RATAFIA!

MENÚ ESPECIAL DE PLATS CUINATS AMB RATAFIA a càrrec del Col·lectiu Cuineres i Cuiners d’Slow Food Catalunya

SOPAR “MENGEM RATAFIA”
MENÚ ESPECIAL

· Paté vegetal Òscar Bigas a la ratafia, a càrrec del cuiner Martí Rosàs de Ca la Maria de Llagostera.

· Cap i pota amb albergínia glassejada amb ratafia i alguna cosa més, a càrrec del cuiner Pau Bosch de l’ex-Kabusha i Pere Punyetes de Sant Esteve de Palautordera.

· Llescat semi tebi de Serviola de la Platjeta amb salsa infusionada amb herbes de ratafia, nous i taronja, a càrrec del flamant i recent incorporat cuiner Pau Gener del Tarambana de Cardedeu.

· Terrina de xai d’ovella ripollesa cuita a baixa temperatura (70°/24h) amb reducció dels seus sucs amb ratafia, a càrrec del cuiner Ignasi Martínez de la Calma de Tagamanent i Terra de la Garriga.

· Borrego tou del mestre Albert Ricós amb ratafia, a càrrec de l’Andreu del Tarambana.

Tot això maridat amb vins de la carta del Tarambana i ratafia.

Inscripcions a tarambana@tarambana.cat
Places limitades.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

MENGEM RATAFIA!

CUINA EN DIRECTE

Dijous 16 de novembre 2023

20:45 h.

Preu: 35 €

SOPAR / TALLER / DEMOSTRACIÓ / CLASSE MAGISTRAL / CUINA EN DIRECTE…

MENGEM RATAFIA!

MENÚ ESPECIAL DE PLATS CUINATS AMB RATAFIA a càrrec del Col·lectiu Cuineres i Cuiners d’Slow Food Catalunya

SOPAR “MENGEM RATAFIA”
MENÚ ESPECIAL

· Paté vegetal Òscar Bigas a la ratafia, a càrrec del cuiner Martí Rosàs de Ca la Maria de Llagostera.

· Cap i pota amb albergínia glassejada amb ratafia i alguna cosa més, a càrrec del cuiner Pau Bosch de l’ex-Kabusha i Pere Punyetes de Sant Esteve de Palautordera.

· Llescat semi tebi de Serviola de la Platjeta amb salsa infusionada amb herbes de ratafia, nous i taronja, a càrrec del flamant i recent incorporat cuiner Pau Gener del Tarambana de Cardedeu.

· Terrina de xai d’ovella ripollesa cuita a baixa temperatura (70°/24h) amb reducció dels seus sucs amb ratafia, a càrrec del cuiner Ignasi Martínez de la Calma de Tagamanent i Terra de la Garriga.

· Borrego tou del mestre Albert Ricós amb ratafia, a càrrec de l’Andreu del Tarambana.

Tot això maridat amb vins de la carta del Tarambana i ratafia.

Inscripcions a tarambana@tarambana.cat
Places limitades.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021