FESTA DE LA RATAFIA 2022

Reproducir vĂ­deo
Reproducir vĂ­deo

Concurs de ratafies i "CuRAT"

Cardedeu informatiu

ValoraciĂł Festa de la Ratafia

Cardedeu informatiu

XIè Concurs de ratafies casolanes

del Tarambana

Jurat

Joan Berniol

de cerveses El Montseny

Joan Riera

Membre de la confraria de la ratafia de Santa Coloma de Farners

Marçal Saurina

de la cooperativa La Sobirana

Premis

1r premi

Germans Gasol (Mariona i Eloi)

2n premi

Josep M. Pous

3r premi

Ciscu Lombart

4t premi

Jordi Nonay

5è premi

Isaac

6è premi

Xavi Gasol

7a ediciĂł de CuRAT

cuina amb ratafia

Jurat

Sergi Costa

Laura

de la cooperativa la Fresca

Mònica Negre

de Santa Coloma de Farners

Premis

1r premi

Filet de pobre a l’estil peruà amb ratafia

de la Núria campdarròs, l’Anna martinez i en Genís Campdarròs

2n premi

Canaló d’ànec amb fua i ratafia

de la Maria Lòpez i l’Ariadna Carreño

3r premi

Timbal de Galtafia

de la Gemma seguer, la Piedad Luna i en Jordi Pou

XI CONCURS DE RATAFIES CASOLANES

DE CARDEDEU

BASES DEL CONCURS

1. La ratafia s’ha d’entregar dins d’una ampolla de vidre, amb un mínim de 300ml, sense etiquetes ni distintius.
2. A part, caldrà lliurar un sobre tancat amb les dades del concursant (nom i cognoms, adreça, correu electrònic i el telèfon del participant).
3. La ratafia ha d’estar elaborada artesanalment amb nous verdes – ingredient característic i indispensable-.
4. La ratafia ha de ser de l’any 2022.
5. Es podran entregar les ratafies a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana fins el dia 18 de novembre a les 20 h.

ALTRES ASPECTES DEL CONCURS

* Hi haurĂ  importants premis pels guanyadors (6 primeres posicions).
* El jurat estarà format per diferents persones i experts en la matèria. La decisió del jurat es inapel·lable.
* L’organització no retornarà la ratafia restant per poder-ne fer un tast popular entre els concursants i la resta d’assistents.
* No Ă©s poden presentar ratafies industrials/comercials.
* Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà l’organització segons el seu lliure criteri.
* La participaciĂł implica la total acceptaciĂł de les bases del concurs.

CONCURS "CuRAT"

CUINEM AMB RATAFIA!

BASES DEL CONCURS

1. Es pot presentar al Concurs qualsevol persona, individualment o formant part d’un col•lectiu (cal inscripció per correu a tarambana@tarambana.cat).
2. Per participar, cal presentar un plat en l’elaboració del qual hi tingui un paper destacat la ratafia. Cal presentar un sobre tancat on hi constarà la recepta, inclosos els ingredients i l’elaboració. A fora el sobre, ha de constar-hi el nom del plat per poder-lo identificar.
3. Cada participant pot presentar només un plat.
4. Els plats poden ser freds o calents, i amb els ingredients bàsics i la presentació que es vulgui. El Tarambana proporcionarà la vaixella; si es vol presentar el plat amb alguna vaixella que no sigui al restaurant serà cosa de cada participant dur la que li convingui.
5. Els participants portaran de casa tots els ingredients per tal de poder elaborar el plat que hagin pensat. Tenint en compte que el concurs se celebrarà en dissabte, durant l’estona del concurs, els concursants podran anar a comprar el que els manqui però haurà de ser el mateix concursant qui ho faci. Podrà deixar algú al càrrec del plat mentre va a comprar el que calgui.
6. El Tarambana proporcionarà fogons, butà, forn (a compartir entre els concursants), microones (a compartir entre tots els concursants que el necessitin) i fregidora (ídem). Cal informar a l’organització dels estris es necessitaran per si se n’han de menester més d’un (aprofitar inscripció per demanar material).
7. La recepta s’haurà de fer in situ, es comptarà amb una hora i mitja (cronometrada) per realitzar la recepta i presentar-la. Si alguna elaboració necessita de més temps (marinats, dessalats,…) es podrà dur feta de casa.
8. S’haurà de presentar un plat al jurat i com a mínim 5 racions més que podrà tastar el públic assistent.
9. En cas d’empat al jurat, la decisió serà per votació popular.
10. La presentació de les receptes i dels plats al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.
11. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri. El veredicte del jurat serà inapel·lable i, si s’escau, pot declarar-se desert el premi.
12. Totes les receptes seran compartides per tal que qui vulgui en pugui fer una còpia.
13. El plat guanyador formarà part de la carta del Tarambana durant la temporada tardor-hivern.
14. Hi haurà un Primer premi, un Segon i un Tercer.
15. Concurs gratuït. Places limitades.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

FESTA DE LA RATAFIA 2022

Reproducir vĂ­deo

Concurs de ratafies i "CuRAT"

Cardedeu informatiu

Reproducir vĂ­deo

ValoraciĂł Festa de la Ratafia

Cardedeu informatiu

XIè Concurs de ratafies casolanes

del Tarambana

Jurat

Joan Berniol

de cerveses El Montseny

Joan Riera

Membre de la confraria de la ratafia de Santa Coloma de Farners

Marçal Saurina

de la cooperativa La Sobirana

Premis

1r premi

Germans Gasol (Mariona i Eloi)

2n premi

Josep M. Pous

3r premi

Ciscu Lombart

4t premi

Jordi Nonay

5è premi

Isaac

6è premi

Xavi Gasol

7a ediciĂł de CuRAT

cuina amb ratafia

Jurat

Sergi Costa

Laura

de la cooperativa la Fresca

Mònica Negre

de Santa Coloma de Farners

Premis

1r premi

Filet de pobre a l’estil peruà amb ratafia

de la Núria campdarròs, l’Anna martinez i en Genís Campdarròs

2n premi

Canaló d’ànec amb fua i ratafia

de la Maria Lòpez i l’Ariadna Carreño

3r premi

Timbal de Galtafia

de la Gemma seguer, la Piedad Luna i en Jordi Pou

XI CONCURS DE RATAFIES

CASOLANES DE CARDEDEU

BASES DEL CONCURS

1. La ratafia s’ha d’entregar dins d’una ampolla de vidre, amb un mínim de 300ml, sense etiquetes ni distintius.
2. A part, caldrà lliurar un sobre tancat amb les dades del concursant (nom i cognoms, adreça, correu electrònic i el telèfon del participant).
3. La ratafia ha d’estar elaborada artesanalment amb nous verdes – ingredient característic i indispensable-.
4. La ratafia ha de ser de l’any 2022.
5. Es podran entregar les ratafies a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana fins el dia 18 de novembre a les 20 h.

ALTRES ASPECTES DEL CONCURS

* Hi haurĂ  importants premis pels guanyadors (6 primeres posicions).
* El jurat estarà format per diferents persones i experts en la matèria. La decisió del jurat es inapel·lable.
* L’organització no retornarà la ratafia restant per poder-ne fer un tast popular entre els concursants i la resta d’assistents.
* No Ă©s poden presentar ratafies industrials/comercials.
* Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà l’organització segons el seu lliure criteri.
* La participaciĂł implica la total acceptaciĂł de les bases del concurs.

CONCURS "CuRAT"

CUINEM AMB RATAFIA!

BASES DEL CONCURS

1. Es pot presentar al Concurs qualsevol persona, individualment o formant part d’un col•lectiu (cal inscripció per correu a tarambana@tarambana.cat).
2. Per participar, cal presentar un plat en l’elaboració del qual hi tingui un paper destacat la ratafia. Cal presentar un sobre tancat on hi constarà la recepta, inclosos els ingredients i l’elaboració. A fora el sobre, ha de constar-hi el nom del plat per poder-lo identificar.
3. Cada participant pot presentar només un plat.
4. Els plats poden ser freds o calents, i amb els ingredients bàsics i la presentació que es vulgui. El Tarambana proporcionarà la vaixella; si es vol presentar el plat amb alguna vaixella que no sigui al restaurant serà cosa de cada participant dur la que li convingui.
5. Els participants portaran de casa tots els ingredients per tal de poder elaborar el plat que hagin pensat. Tenint en compte que el concurs se celebrarà en dissabte, durant l’estona del concurs, els concursants podran anar a comprar el que els manqui però haurà de ser el mateix concursant qui ho faci. Podrà deixar algú al càrrec del plat mentre va a comprar el que calgui.
6. El Tarambana proporcionarà fogons, butà, forn (a compartir entre els concursants), microones (a compartir entre tots els concursants que el necessitin) i fregidora (ídem). Cal informar a l’organització dels estris es necessitaran per si se n’han de menester més d’un (aprofitar inscripció per demanar material).
7. La recepta s’haurà de fer in situ, es comptarà amb una hora i mitja (cronometrada) per realitzar la recepta i presentar-la. Si alguna elaboració necessita de més temps (marinats, dessalats,…) es podrà dur feta de casa.
8. S’haurà de presentar un plat al jurat i com a mínim 5 racions més que podrà tastar el públic assistent.
9. En cas d’empat al jurat, la decisió serà per votació popular.
10. La presentació de les receptes i dels plats al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.
11. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri. El veredicte del jurat serà inapel·lable i, si s’escau, pot declarar-se desert el premi.
12. Totes les receptes seran compartides per tal que qui vulgui en pugui fer una còpia.
13. El plat guanyador formarà part de la carta del Tarambana durant la temporada tardor-hivern.
14. Hi haurà un Primer premi, un Segon i un Tercer.
15. Concurs gratuït. Places limitades.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021