TARAMBANADA 2023

1r CONCURS DE BORREGOS 3.0

L’objectiu d’aquest concurs

es promocionar el borrego,

el producte típic de la nostra vila

GUANYADORS

1r concurs de Borregos 3.0

1r Premi "Plat salat"

SERGI RAGÀS

Coca borrega de calçots i botifarra negra

2n Premi “Plat salat”

CISCO LOMBART

Torradetes de borrego tou amb tàrtar de llonganissa

1r Premi “Plat dolç”

AIDA ESPADA

Borregos de Santa Teresa

2n Premi “Plat dolç”

SERGI RAGÀS

Borremisú, tiramisú de borrego

JURAT

Pastissers de Cardedeu

ALBERT DE CAN RICÓS

JOSEP MARIA DE PIELLA

ÈRIC DE ÈRIC PASTISSER

ABEL DE LA HOFMANN

BASES DEL CONCURS

1. Es pot presentar al Concurs qualsevol persona, individualment o formant part d’un col•lectiu o entitat (cal inscripció per correu a tarambana@tarambana.cat) abans del dijous 16 de març a les 22 h.
2. Per participar, cal presentar un plat en l’elaboració del qual hi tingui un paper destacat el BORREGO. Cal presentar un sobre tancat on hi constarà la recepta, inclosos els ingredients i l’elaboració. A fora el sobre, ha de constar-hi el nom del plat per poder-lo identificar.
3. Hi haurà dues categories, una dolça i l’altra salada. Cada participant es pot presentar a cada categoria (o només a una).
4. Els plats poden ser freds o calents, i amb els ingredients bàsics i la presentació que es vulgui. El Tarambana proporcionarà la vaixella; si es vol presentar el plat amb alguna vaixella que no sigui del restaurant serà cosa de cada participant dur la que li convingui.
5. El Tarambana proporcionarà fogons, butà, forn (a compartir entre els concursants), microones (a compartir entre tots els concursants que el necessitin) i fregidora (ídem). Cal informar a l’organització dels estris es necessitaran per si se n’han de menester més d’un (aprofitar inscripció per demanar material).
7. La recepta s’haurà de fer in situ, es comptarà amb una hora i mitja (cronometrada) per realitzar la recepta i presentar-la. Si alguna elaboració necessita de més temps es podrà dur feta de casa.
8. S’haurà de presentar un plat al jurat i com a mínim 5 racions més que podrà tastar el públic assistent.
9. En cas d’empat al jurat, la decisió serà per votació popular.
10. La presentació de les receptes i dels plats al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.
11. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri. El veredicte del jurat serà inapel·lable i, si s’escau, pot declarar-se desert el premi. El jurat estarà format per pastissers del poble i cuiners.
12. Totes les receptes seran compartides per tal que qui vulgui en pugui fer una còpia.
13. Hi haurà un Primer premi, un Segon i un Tercer per a cada categoria (premis molt interessants).
14. Concurs gratuït. Places limitades.

FESTA DE L'ECOsistema

DEL TARAMBANA

Els nostres plats, són el nexe d’unió d’una xarxa ecològica i de proximitat, que ens vincula directament amb la nostra pagesia i el nostre entorn, potenciant-lo i millorant-lo!
VENIU A CONÈIXER ELS I LES PRODUCTORES DEL TARAMBANA
Podreu comprar producte i dinar el menú degustació que ens cuinaran els i les mateixes productores.

MENÚ DEGUSTACIÓ

• Pa del forn Domènech
• Amanida de Tres Terres
• Tast d’oli de Mas Curro i Can Nualart
• Tast de formatge de La Cleda
• Remenat d’ous de la Tavella i Bolets de Bolet Ben Fet
• Arròs de l’Estany de Pals amb peix de la Platjeta
• Cansalada del coll a la brasa de cansaladeria Casanovas
• Costella de vedella a baixa temperatura i acabada a la brasa de La Soleia
• Músic amb fruits secs de Can Galderic i Xarrup de ratafia del Tarambana
• Mel de Llàgrimes de Ra i Mató de Can Bordoi
• Xocolata de Hi som
• Pastís del Tarambana
• Taronja d’en Miquel Àngel d’Aldover
• Cervesa Sant Jordi
• Vins de: Celler Mas de la Caçadora, Celler Oriol Artigas i Celler Bardissots
• Cafè de Ravezzi

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

TARAMBANADA 2023

CONCURS DE PLATS

CUINATS AMB BORREGO

L’objectiu d’aquest concurs es promocionar el borrego, el producte típic de la nostra vila

GUANYADORS

1r concurs de Borregos 3.0

1r Premi "Plat salat"

SERGI RAGÀS

Coca borrega de calçots i botifarra negra

2n Premi “Plat salat”

CISCO LOMBART

Torradetes de borrego tou amb tàrtar de llonganissa

1r Premi “Plat dolç”

AIDA ESPADA

Borregos de Santa Teresa

2n Premi “Plat dolç”

SERGI RAGÀS

Borremisú, tiramisú de borrego

JURAT

Pastissers de Cardedeu

ALBERT DE CAN RICÓS

JOSEP MARIA DE PIELLA

ÈRIC DE ÈRIC PASTISSER

ABEL DE LA HOFMANN

BASES DEL CONCURS

1. Es pot presentar al Concurs qualsevol persona, individualment o formant part d’un col•lectiu o entitat (cal inscripció per correu a tarambana@tarambana.cat) abans del dijous 16 de març a les 22 h.
2. Per participar, cal presentar un plat en l’elaboració del qual hi tingui un paper destacat el BORREGO. Cal presentar un sobre tancat on hi constarà la recepta, inclosos els ingredients i l’elaboració. A fora el sobre, ha de constar-hi el nom del plat per poder-lo identificar.
3. Hi haurà dues categories, una dolça i l’altra salada. Cada participant es pot presentar a cada categoria (o només a una).
4. Els plats poden ser freds o calents, i amb els ingredients bàsics i la presentació que es vulgui. El Tarambana proporcionarà la vaixella; si es vol presentar el plat amb alguna vaixella que no sigui del restaurant serà cosa de cada participant dur la que li convingui.
6. El Tarambana proporcionarà fogons, butà, forn (a compartir entre els concursants), microones (a compartir entre tots els concursants que el necessitin) i fregidora (ídem). Cal informar a l’organització dels estris es necessitaran per si se n’han de menester més d’un (aprofitar inscripció per demanar material).
7. La recepta s’haurà de fer in situ, es comptarà amb una hora i mitja (cronometrada) per realitzar la recepta i presentar-la. Si alguna elaboració necessita de més temps es podrà dur feta de casa.
8. S’haurà de presentar un plat al jurat i com a mínim 5 racions més que podrà tastar el públic assistent.
9. En cas d’empat al jurat, la decisió serà per votació popular.
10. La presentació de les receptes i dels plats al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.
11. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri. El veredicte del jurat serà inapel·lable i, si s’escau, pot declarar-se desert el premi. El jurat estarà format per pastissers del poble i cuiners.
12. Totes les receptes seran compartides per tal que qui vulgui en pugui fer una còpia.
13. Hi haurà un Primer premi, un Segon i un Tercer per a cada categoria (premis molt interessants).
14. Concurs gratuït. Places limitades.

FESTA DE L'ECOsistema

DELA TARAMBANA

Els nostres plats, són el nexe d’unió d’una xarxa ecològica i de proximitat, que ens vincula directament amb la nostra pagesia i el nostre entorn, potenciant-lo i millorant-lo!
VENIU A CONÈIXER ELS I LES PRODUCTORES DEL TARAMBANA
Podreu comprar producte i dinar el menú degustació que ens cuinaran els i les mateixes productores.

MENÚ DEGUSTACIÓ

• Pa del forn Domènech
• Amanida de Tres Terres
• Tast d’oli de Mas Curro i Can Nualart
• Tast de formatge de La Cleda
• Remenat d’ous de la Tavella i Bolets de Bolet Ben Fet
• Arròs de l’Estany de Pals amb peix de la Platjeta
• Cansalada del coll a la brasa de cansaladeria Casanovas
• Costella de vedella a baixa temperatura i acabada a la brasa de La Soleia
• Músic amb fruits secs de Can Galderic i Xarrup de ratafia del Tarambana
• Mel de Llàgrimes de Ra i Mató de Can Bordoi
• Xocolata de Hi som
• Pastís del Tarambana
• Taronja d’en Miquel Àngel d’Aldover
• Cervesa Sant Jordi
• Vins de: Celler Mas de la Caçadora, Celler Oriol Artigas i Celler Bardissots
• Cafè de Ravezzi

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021