ESCOLA D'ESTIU

D'EDUCACIÓ SEXUAL FEMINISTA

Dissabte 13 de juliol 2024

De 9:30 a 20 h.

Entrada: gratuïta

L’Escola d’Estiu d’Educació Sexual Feminista pretén ser un espai de trobada, revisió, debat i reflexió dirigida a professionals, educadores, famílies i a totes aquelles persones que estiguin interessades en l’educació sexual de criatures, adolescents i joves.

L’objectiu de l’escola és generar un espai de crítica i autocrítica que ens permeti ampliar la mirada de la sexualitat, qüestionar-nos les pràctiques professionals i adquirir noves eines que millorin les nostres intervencions educatives.
Per a fer-ho, volem crear un espai participatiu i dinàmic a través de tallers, xerrades, ponències i propostes artístiques al voltant de diferents temàtiques relacionades amb la sexualitat i l’educació sexual.
L’escola d’estiu pretén també, ser un espai de coneixença que faciliti la creació i consolidació d’una xarxa de professionals del territori que es dediquen a l’educació sexual des d’una perspectiva feminista.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

ESCOLA D'ESTIU

D'EDUCACIÓ SEXUAL FEMINISTA

Dissabte 13 de juliol 2024

De 9:30 a 20 h.

Entrada: gratuïta

L’Escola d’Estiu d’Educació Sexual Feminista pretén ser un espai de trobada, revisió, debat i reflexió dirigida a professionals, educadores, famílies i a totes aquelles persones que estiguin interessades en l’educació sexual de criatures, adolescents i joves.

L’objectiu de l’escola és generar un espai de crítica i autocrítica que ens permeti ampliar la mirada de la sexualitat, qüestionar-nos les pràctiques professionals i adquirir noves eines que millorin les nostres intervencions educatives.
Per a fer-ho, volem crear un espai participatiu i dinàmic a través de tallers, xerrades, ponències i propostes artístiques al voltant de diferents temàtiques relacionades amb la sexualitat i l’educació sexual.
L’escola d’estiu pretén també, ser un espai de coneixença que faciliti la creació i consolidació d’una xarxa de professionals del territori que es dediquen a l’educació sexual des d’una perspectiva feminista.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021