ÈRIC VINAIXA

LES MIL CARES DE LA NIT

Diumenge 16 de juny 2024

A les 18:15 h.

Entrada: 10 euros

L’Èric Vinaixa ens presenta el seu nou disc, sol i en acústic, a piano i guitarra, tal i com les cançons van nèixer.

«Les mil cares de la nit» és el setè disc (cinquè en solitari) de l’Èric Vinaixa, on reafirma el seu segell propi a l’hora d’escriure, produir i interpretar la seva música. Si el seu estil personal beu del pop més melòdic, del rock més lasciu, del soul més emotiu, de la cançó d’autor més íntima, del R’n’B amb més groove i de la música clàssica més elaborada, aquest nou disc va més enllà del seu habitual preciosisme, ple de textures, matisos i colors, per arribar a noves sonoritats, tant en la forma com en el contingut. I si (com diu el títol del disc) la nit té mil cares, cada cançó conté la paraula «nit» en algun dels seus múltiples contextos. L’univers Vinaixa segueix expandint-se amb 12 temes que tenen identitat pròpia, que són el reflex d’un artista implicat amb la seva obra i que es submergeix en la seva música com a vehicle d’expressió vital.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

ÈRIC VINAIXA

LES MIL CARES DE LA NIT

Diumenge 16 de juny 2024

A les 18:15 h.

Entrada: 10 euros

L’Èric Vinaixa ens presenta el seu nou disc, sol i en acústic, a piano i guitarra, tal i com les cançons van nèixer.

«Les mil cares de la nit» és el setè disc (cinquè en solitari) de l’Èric Vinaixa, on reafirma el seu segell propi a l’hora d’escriure, produir i interpretar la seva música. Si el seu estil personal beu del pop més melòdic, del rock més lasciu, del soul més emotiu, de la cançó d’autor més íntima, del R’n’B amb més groove i de la música clàssica més elaborada, aquest nou disc va més enllà del seu habitual preciosisme, ple de textures, matisos i colors, per arribar a noves sonoritats, tant en la forma com en el contingut. I si (com diu el títol del disc) la nit té mil cares, cada cançó conté la paraula «nit» en algun dels seus múltiples contextos. L’univers Vinaixa segueix expandint-se amb 12 temes que tenen identitat pròpia, que són el reflex d’un artista implicat amb la seva obra i que es submergeix en la seva música com a vehicle d’expressió vital.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021