JOAN ENRIC BARCELÓ

MORIR SABENT POQUES COSES

Dissabte 3 de febrer 2024

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Joan Enric Barceló, músic d’Els Amics de les Arts, als Vermuts Literaris i presentarà el seu primer llibre ‘Morir sabent poques coses’

El llibre és en què un recull d’històries independents que s’enllacen entre si i en què la mort és força present. El patetisme, les situacions inversemblants i el retrat irònic de les misèries humanes més quotidianes hi són ben presents, juntament amb una mirada ben lúcida sobre temes com ara la mort, l’amor i el desamor, l’ego o la paternitat.

Joan Enric Barceló (Vidreres, 1981) és músic, compositor i cantant. Llicenciat en filologia anglesa per la UAB i diplomat en interpretació pel Col·legi de Teatre de Barcelona, és un dels integrants del grup musical Els Amics de les Arts des de la seva fundació l’any 2005. Morir sabent poques coses és el seu primer llibre, on demostra, amb sentit de l’humor i una ironia fina, una gran destresa en la construcció d’imaginaris emocionals individuals i col·lectius.

Proper vermut
El proper vermut serà el 2 de març la granollerina Gemma Meléndez que presentarà Una pedra a la butxaca, una novel·la de dol i de superació, de com sobreviure a la mort i de com afrontar els embats que et depara la vida.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

JOAN ENRIC BARCELÓ

MORIR SABENT POQUES COSES

Dissabte 3 de febrer 2024

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Joan Enric Barceló, músic d’Els Amics de les Arts, als Vermuts Literaris i presentarà el seu primer llibre ‘Morir sabent poques coses’

El llibre és en què un recull d’històries independents que s’enllacen entre si i en què la mort és força present. El patetisme, les situacions inversemblants i el retrat irònic de les misèries humanes més quotidianes hi són ben presents, juntament amb una mirada ben lúcida sobre temes com ara la mort, l’amor i el desamor, l’ego o la paternitat.

Joan Enric Barceló (Vidreres, 1981) és músic, compositor i cantant. Llicenciat en filologia anglesa per la UAB i diplomat en interpretació pel Col·legi de Teatre de Barcelona, és un dels integrants del grup musical Els Amics de les Arts des de la seva fundació l’any 2005. Morir sabent poques coses és el seu primer llibre, on demostra, amb sentit de l’humor i una ironia fina, una gran destresa en la construcció d’imaginaris emocionals individuals i col·lectius.

Proper vermut
El proper vermut serà el 2 de març la granollerina Gemma Meléndez que presentarà Una pedra a la butxaca, una novel·la de dol i de superació, de com sobreviure a la mort i de com afrontar els embats que et depara la vida.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021