ABRAHAM ORRIOLS

UNA VIDA A LES MUNTANYES

Dissabte 13 de gener 2024

12:00 h.

Entrada: gratuïta

El periodista Abraham Orriols serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Una vida a les muntanyes, un llibre sobre la història de la Marina Vilalta, la pastora més vella de Catalunya que viu a Bruguera.
Amb quasi cent anys, la Marina Vilalta segueix exercint un ofici que estima però que té un futur incert. Un ofici sacrificat que requereix dedicació i paciència i que està íntimament lligat a la terra.

El llibre ens permet mirar a la muntanya amb tota la seva immensitat i conèixer els que la treballen, els que s’hi han amagat o escapat i els animals que hi viuen salvatges. Ens presenta la força de la natura sobre l’home i com aquest, amb els anys, ha après a entendre-la, preveure-la i conviure-hi.

Abraham Orriols (Berga, 1996). Graduat en Periodisme a la Universitat Ramon Llull i estudiant del Màster en Anàlisi Política de la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment, és redactor ENG als Serveis Informatius de TV3. Ha passat per la Delegació de Lleida, la Delegació de Girona, la secció de Societat-Territori i Els Matins. Anteriorment, va treballar als informatius de Betevé. També ha col·laborat amb altres mitjans com Catalunya Ràdio, la Xarxa, la Revista Mirall, La Mañana o la Televisió del Berguedà.

Proper vermut
El proper vermut serà el 3 de febrer amb el músic i cantant Joan Enric Barceló (cantant del grup Els Amics de les Arts) amb qui parlarem del seu primer llibre Morir sabent poques coses. Aquests textos, afilats i perspicaços, mostren la capacitat de l’autor per observar el comportament humà en tota la seva complexitat.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

ABRAHAM ORRIOLS

UNA VIDA A LES MUNTANYES

Dissabte 13 de gener 2024

12:00 h.

Entrada: gratuïta

El periodista Abraham Orriols serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Una vida a les muntanyes, un llibre sobre la història de la Marina Vilalta, la pastora més vella de Catalunya que viu a Bruguera.
Amb quasi cent anys, la Marina Vilalta segueix exercint un ofici que estima però que té un futur incert. Un ofici sacrificat que requereix dedicació i paciència i que està íntimament lligat a la terra.

El llibre ens permet mirar a la muntanya amb tota la seva immensitat i conèixer els que la treballen, els que s’hi han amagat o escapat i els animals que hi viuen salvatges. Ens presenta la força de la natura sobre l’home i com aquest, amb els anys, ha après a entendre-la, preveure-la i conviure-hi.

Abraham Orriols (Berga, 1996). Graduat en Periodisme a la Universitat Ramon Llull i estudiant del Màster en Anàlisi Política de la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment, és redactor ENG als Serveis Informatius de TV3. Ha passat per la Delegació de Lleida, la Delegació de Girona, la secció de Societat-Territori i Els Matins. Anteriorment, va treballar als informatius de Betevé. També ha col·laborat amb altres mitjans com Catalunya Ràdio, la Xarxa, la Revista Mirall, La Mañana o la Televisió del Berguedà.

Proper vermut
El proper vermut serà el 3 de febrer amb el músic i cantant Joan Enric Barceló (cantant del grup Els Amics de les Arts) amb qui parlarem del seu primer llibre Morir sabent poques coses. Aquests textos, afilats i perspicaços, mostren la capacitat de l’autor per observar el comportament humà en tota la seva complexitat.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021