ROGER DE GRÀCIA

DIGUE'M BOIG

Dissabte 2 de desembre 2023

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Aquest dissabte, 2 de desembre a les 12 del migdia, el periodista i actor Roger de Gràcia serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Digue’m boig, un llibre en què explica per primera vegada la depressió que pateix des que van començar els primers símptomes el dia del seu desè aniversari. Un llibre colpidor, ple d’humor i autoparòdia, que és un cant de dolor però també un crit d’esperança per a tanta gent que calla i que ho viu d’amagat.

Serà el darrer vermut literari d’aquest 2023 i Tele Cardedeu el retransmetrà en directe al seu canal Youtube i a la TDT.

Roger de Gràcia (Barcelona, 1975) és periodista i comunicador. Ha presentat diversos programes de TV3, com ara Caçadors de paraules, El sopar o No me les puc treure del cap. També ha col·laborat en altres programes, com La columna o Polònia. Ha dirigit i presentat durant cinc temporades l’Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio, també ha dirigit i conduit el programa de llengua Tenim paraula. Ha publicat 60 dies a Cuba i Guia sentimental de Barcelona.

Proper vermut
El proper vermut, i primer del 2024, serà el 13 de gener amb el periodista Abraham Orriols amb qui parlarem del seu llibre Una vida a les muntanyes en què explica la història de la Marina Vilalta, la pastora més vella de Catalunya. Amb quasi cent anys, la Marina Vilalta segueix exercint un ofici que estima però que té un futur incert. Un ofici sacrificat que requereix dedicació i paciència i que està íntimament lligat a la terra.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del
Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

ROGER DE GRÀCIA

DIGUE'M BOIG

Dissabte 2 de desembre 2023

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Aquest dissabte, 2 de desembre a les 12 del migdia, el periodista i actor Roger de Gràcia serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Digue’m boig, un llibre en què explica per primera vegada la depressió que pateix des que van començar els primers símptomes el dia del seu desè aniversari. Un llibre colpidor, ple d’humor i autoparòdia, que és un cant de dolor però també un crit d’esperança per a tanta gent que calla i que ho viu d’amagat.

Serà el darrer vermut literari d’aquest 2023 i Tele Cardedeu el retransmetrà en directe al seu canal Youtube i a la TDT.

Roger de Gràcia (Barcelona, 1975) és periodista i comunicador. Ha presentat diversos programes de TV3, com ara Caçadors de paraules, El sopar o No me les puc treure del cap. També ha col·laborat en altres programes, com La columna o Polònia. Ha dirigit i presentat durant cinc temporades l’Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio, també ha dirigit i conduit el programa de llengua Tenim paraula. Ha publicat 60 dies a Cuba i Guia sentimental de Barcelona.

Proper vermut
El proper vermut, i primer del 2024, serà el 13 de gener amb el periodista Abraham Orriols amb qui parlarem del seu llibre Una vida a les muntanyes en què explica la història de la Marina Vilalta, la pastora més vella de Catalunya. Amb quasi cent anys, la Marina Vilalta segueix exercint un ofici que estima però que té un futur incert. Un ofici sacrificat que requereix dedicació i paciència i que està íntimament lligat a la terra.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del
Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021