TXELL FEIXAS

ALIADES

Diumenge 26 de novembre 2023

12:00 h.

Entrada: gratuïta

La periodista Txell Feixas vindrà al Tarambana per presentar Aliades, el seu darrer i segon llibre.

La Txell Feixas i Torras va ser testimoni dels primers passos de l’equip i una dècada més tard de la seva creació torna al camp per retrobar-se amb en Majdi i les jugadores. A través del bàsquet, l’entrenador volia salvar la seva filla d’un abisme a tocar. Veurem si la Razan es va deixar rescatar pel seu pare i també resseguirem els camins vitals que han traçat les seves companyes. Totes elles enfrontades al pitjor equip rival: el de les violències masclistes.

En aquest llibre fa un pas endavant per mostrar-nos com les noves generacions de dones de l’Orient Mitjà sobreviuen gràcies a una xarxa de complicitats. Les protagonistes d’aquesta història han descobert que poden somiar si algú els explica que és possible i que poden ser les nenes que vulguin ser perquè, senzillament, hi tenen dret.

Txell Feixas Torras (Mediona, 1979) és periodista. Ha treballat com a corresponsal a l’Orient Mitjà des de Beirut per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. En aquesta etapa professional ha cobert la guerra contra Estat Islàmic a l’Iraq, la caiguda del Califat des de Rojava i les Marxes pel Retorn a la Franja de Gaza, entre altres esdeveniments de primer ordre a la zona. Abans també va seguir el segrest dels voluntaris de Barcelona Acció Solidària reivindicat per Al-Qaeda a Mauritània o la crisi humanitària a la tanca de Ceuta amb el Marroc. És l’autora del llibre Dones valentes (Ara Llibres, 2020), on dona testimoni de les lluites de les dones en conflictes de l’Orient Mitjà.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del
Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

TXELL FEIXAS

ALIADES

Diumenge 26 de novembre 2023

12:00 h.

Entrada: gratuïta

La periodista Txell Feixas vindrà al Tarambana per presentar Aliades, el seu darrer i segon llibre.

La Txell Feixas i Torras va ser testimoni dels primers passos de l’equip i una dècada més tard de la seva creació torna al camp per retrobar-se amb en Majdi i les jugadores. A través del bàsquet, l’entrenador volia salvar la seva filla d’un abisme a tocar. Veurem si la Razan es va deixar rescatar pel seu pare i també resseguirem els camins vitals que han traçat les seves companyes. Totes elles enfrontades al pitjor equip rival: el de les violències masclistes.

En aquest llibre fa un pas endavant per mostrar-nos com les noves generacions de dones de l’Orient Mitjà sobreviuen gràcies a una xarxa de complicitats. Les protagonistes d’aquesta història han descobert que poden somiar si algú els explica que és possible i que poden ser les nenes que vulguin ser perquè, senzillament, hi tenen dret.

Txell Feixas Torras (Mediona, 1979) és periodista. Ha treballat com a corresponsal a l’Orient Mitjà des de Beirut per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. En aquesta etapa professional ha cobert la guerra contra Estat Islàmic a l’Iraq, la caiguda del Califat des de Rojava i les Marxes pel Retorn a la Franja de Gaza, entre altres esdeveniments de primer ordre a la zona. Abans també va seguir el segrest dels voluntaris de Barcelona Acció Solidària reivindicat per Al-Qaeda a Mauritània o la crisi humanitària a la tanca de Ceuta amb el Marroc. És l’autora del llibre Dones valentes (Ara Llibres, 2020), on dona testimoni de les lluites de les dones en conflictes de l’Orient Mitjà.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del
Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021