CONCURS “CuRAT”

CUINEM AMB RATAFIA!

Dissabte 18 de novembre 2023

10:00 h.

Entrada gratuĂŻta

Vine i participa, no cal ser un expert. Un concurs per passar-ho bé.

Places limitades.
InformaciĂł i bases del concurs a tarambana.cat
Inscripcions gratuĂŻtes a tarambana@tarambana.cat

12.00 h ENTREGA DELS PREMIS
Premi per als tres primers classificats.

BASES DEL CONCURS

1. Es pot presentar al Concurs qualsevol persona, individualment o formant part d’un col•lectiu (cal inscripció per correu a tarambana@tarambana.cat).

2. Per participar, cal presentar un plat en l’elaboració del qual hi tingui un paper destacat la ratafia. Cal presentar un sobre tancat on hi constarà la recepta, inclosos els ingredients i l’elaboració. A fora el sobre, ha de constar-hi el nom del plat per poder-lo identificar.

3. Cada participant pot presentar només un plat.

4. Els plats poden ser freds o calents, i amb els ingredients bĂ sics i la presentaciĂł que es vulgui. El Tarambana proporcionarĂ  la vaixella; si es vol presentar el plat amb alguna vaixella que no sigui al restaurant serĂ  cosa de cada participant dur la que li convingui.

5. Els participants portaran de casa tots els ingredients per tal de poder elaborar el plat que hagin pensat. Tenint en compte que el concurs se celebrarà en dissabte, durant l’estona del concurs, els concursants podran anar a comprar el que els manqui però haurà de ser el mateix concursant qui ho faci. Podrà deixar algú al càrrec del plat mentre va a comprar el que calgui.

6. El Tarambana proporcionarà fogons, butà, forn (a compartir entre els concursants), microones (a compartir entre tots els concursants que el necessitin) i fregidora (ídem). Cal informar a l’organització dels estris es necessitaran per si se n’han de menester més d’un (aprofitar inscripció per demanar material)

7. La recepta s’haurà de fer in situ, es comptarà amb una hora i mitja (cronometrada) per realitzar la recepta i presentar-la. Si alguna elaboració necessita de més temps (marinats, dessalats,…) es podrà dur feta de casa.

8. S’haurà de presentar un plat al jurat i com a mínim 5 racions més que podrà tastar el públic assistent.

9. En cas d’empat al jurat, la decisió serà per votació popular

10. La presentació de les receptes i dels plats al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

11. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri. El veredicte del jurat serà inapel·lable i, si s’escau, pot declarar-se desert el premi.

12. Totes les receptes seran compartides per tal que qui vulgui en pugui fer una còpia.

13. El plat guanyador formarĂ  part de la carta del Tarambana durant la temporada tardor-hivern

14. Hi haurĂ  un Primer premi, un Segon i un Tercer.

15. Concurs gratuĂŻt. Places limitades

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

CONCURS “CuRAT”

CUINEM AMB RATAFIA!

Dissabte 18 de novembre 2023

10:00 h.

Entrada gratuĂŻta

Vine i participa, no cal ser un expert. Un concurs per passar-ho bé.

Places limitades.
InformaciĂł i bases del concurs a tarambana.cat
Inscripcions gratuĂŻtes a tarambana@tarambana.cat

12.00 h ENTREGA DELS PREMIS
Premi per als tres primers classificats.

BASES DEL CONCURS

1. Es pot presentar al Concurs qualsevol persona, individualment o formant part d’un col•lectiu (cal inscripció per correu a tarambana@tarambana.cat).

2. Per participar, cal presentar un plat en l’elaboració del qual hi tingui un paper destacat la ratafia. Cal presentar un sobre tancat on hi constarà la recepta, inclosos els ingredients i l’elaboració. A fora el sobre, ha de constar-hi el nom del plat per poder-lo identificar.

3. Cada participant pot presentar només un plat.

4. Els plats poden ser freds o calents, i amb els ingredients bĂ sics i la presentaciĂł que es vulgui. El Tarambana proporcionarĂ  la vaixella; si es vol presentar el plat amb alguna vaixella que no sigui al restaurant serĂ  cosa de cada participant dur la que li convingui.

5. Els participants portaran de casa tots els ingredients per tal de poder elaborar el plat que hagin pensat. Tenint en compte que el concurs se celebrarà en dissabte, durant l’estona del concurs, els concursants podran anar a comprar el que els manqui però haurà de ser el mateix concursant qui ho faci. Podrà deixar algú al càrrec del plat mentre va a comprar el que calgui.

6. El Tarambana proporcionarà fogons, butà, forn (a compartir entre els concursants), microones (a compartir entre tots els concursants que el necessitin) i fregidora (ídem). Cal informar a l’organització dels estris es necessitaran per si se n’han de menester més d’un (aprofitar inscripció per demanar material)

7. La recepta s’haurà de fer in situ, es comptarà amb una hora i mitja (cronometrada) per realitzar la recepta i presentar-la. Si alguna elaboració necessita de més temps (marinats, dessalats,…) es podrà dur feta de casa.

8. S’haurà de presentar un plat al jurat i com a mínim 5 racions més que podrà tastar el públic assistent.

9. En cas d’empat al jurat, la decisió serà per votació popular

10. La presentació de les receptes i dels plats al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

11. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri. El veredicte del jurat serà inapel·lable i, si s’escau, pot declarar-se desert el premi.

12. Totes les receptes seran compartides per tal que qui vulgui en pugui fer una còpia.

13. El plat guanyador formarĂ  part de la carta del Tarambana durant la temporada tardor-hivern

14. Hi haurĂ  un Primer premi, un Segon i un Tercer.

15. Concurs gratuĂŻt. Places limitades

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021