L’ORIGEN D’UNA SOCIETAT MALALTA

JOSÉ MARÍA SÁNCHEZ

Dissabte 7 d'octubre 2023

12 h.

Entrada gratuïta

L’ORIGEN D’UNA SOCIETAT MALALTA

Mai abans no havíem tingut una salut tan debilitada, ni uns sistemes immunològics tan baixos.
Per què? Què hi ha més enllà de les explicacions clíniques i científiques que ens proporciona la medicina al·lopàtica?

Si aprofundim en el camp de la salut holística i en la saviesa de la medicina natural i ancestral, sabrem que tota malaltia és la manifestació d’un desequilibri mental i emocional. Podem cuidar-nos, fer exercici, menjar ecològic i aliments de temporada, però si no vivim en coherència amb el que ens fa sentir plens i alineats amb la vida, si no som feliços amb nosaltres mateixos, ni amb la família, ni amb la feina, som candidats a la malaltia.

Patologies com l’estrès, la por i l’ansietat estan a l’ordre del dia i són les principals generadores de les malalties més actuals, com ara el càncer, les cardiopaties, els accidents cerebrovasculars i la fàrmacodependència, cada cop més creixents. Per què? A què es deu que un 40% de la població avui dia pateixi al·lèrgies? Quines causes profundes i multifactorials provoquen tots aquests desequilibris? De quina manera es desencadenen? I com els podem prevenir i equilibrar?

Ens donarà resposta a aquestes i moltes altres preguntes José María Sánchez Navarro, naturòpata, osteòpata, micronutricionista i psicoterapeuta. Divulgador i escriptor. Home medicina amb una llarga experiència i recorregut dins del camp de la salut holística. En aquesta trobada també ens aportarà eines per empoderar-nos i prendre les regnes de la nostra salut de la manera més natural i harmoniosa amb la nostra pròpia naturalesa, sense haver de dependre de sistemes externs.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

L’ORIGEN D’UNA SOCIETAT MALALTA

JOSÉ MARÍA SÁNCHEZ

Dissabte 7 d'octubre 2023

12 h.

Entrada gratuïta

L’ORIGEN D’UNA SOCIETAT MALALTA

Mai abans no havíem tingut una salut tan debilitada, ni uns sistemes immunològics tan baixos.
Per què? Què hi ha més enllà de les explicacions clíniques i científiques que ens proporciona la medicina al·lopàtica?

Si aprofundim en el camp de la salut holística i en la saviesa de la medicina natural i ancestral, sabrem que tota malaltia és la manifestació d’un desequilibri mental i emocional. Podem cuidar-nos, fer exercici, menjar ecològic i aliments de temporada, però si no vivim en coherència amb el que ens fa sentir plens i alineats amb la vida, si no som feliços amb nosaltres mateixos, ni amb la família, ni amb la feina, som candidats a la malaltia.

Patologies com l’estrès, la por i l’ansietat estan a l’ordre del dia i són les principals generadores de les malalties més actuals, com ara el càncer, les cardiopaties, els accidents cerebrovasculars i la fàrmacodependència, cada cop més creixents. Per què? A què es deu que un 40% de la població avui dia pateixi al·lèrgies? Quines causes profundes i multifactorials provoquen tots aquests desequilibris? De quina manera es desencadenen? I com els podem prevenir i equilibrar?

Ens donarà resposta a aquestes i moltes altres preguntes José María Sánchez Navarro, naturòpata, osteòpata, micronutricionista i psicoterapeuta. Divulgador i escriptor. Home medicina amb una llarga experiència i recorregut dins del camp de la salut holística. En aquesta trobada també ens aportarà eines per empoderar-nos i prendre les regnes de la nostra salut de la manera més natural i harmoniosa amb la nostra pròpia naturalesa, sense haver de dependre de sistemes externs.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021