LA CULTURA A DEBAT

ESPAI DE DISCUSSIÓ I TROBADA

Dimecres 17 de maig 2023

20:00 h.

Entrada: gratuïta

Torna La Cultura a Debat

Amb motiu de les eleccions, l’APGCC (Associació Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya) organitza des de 2004 una sèrie de debats sobre polítiques culturals al territori amb els/les representants en matèria de cultura dels grups polítics de cada municipi.

Enguany són a 14 municipis i un és Cardedeu.

Tots els debats són d’entrada gratuïta i oberta a tothom.

Aquesta iniciativa té, d’una banda, la intenció de donar protagonisme i importància a les polítiques culturals dins del marc de la política local. Però també volen ser un espai de discussió i de trobada per a principals agents culturals del territori. Finalment, també busquen implicar la ciutadania en la vida cultural dels municipis i convidar-los a la reflexió i la participació en la construcció de les iniciatives culturals locals.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

LA CULTURA A DEBAT

ESPAI DE DISCUSSIÓ I TROBADA

Dimecres 17 de maig 2023

20:00 h.

Entrada: gratuïta

Torna La Cultura a Debat

Amb motiu de les eleccions, l’APGCC (Associació Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya) organitza des de 2004 una sèrie de debats sobre polítiques culturals al territori amb els/les representants en matèria de cultura dels grups polítics de cada municipi.

Enguany són a 14 municipis i un és Cardedeu.

Tots els debats són d’entrada gratuïta i oberta a tothom.

Aquesta iniciativa té, d’una banda, la intenció de donar protagonisme i importància a les polítiques culturals dins del marc de la política local. Però també volen ser un espai de discussió i de trobada per a principals agents culturals del territori. Finalment, també busquen implicar la ciutadania en la vida cultural dels municipis i convidar-los a la reflexió i la participació en la construcció de les iniciatives culturals locals.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021