PREMIS inVISIBLES

ENTREGA DE PREMIS

Dilluns 8 de maig 2023

18:30 h

El Tarambana té l’honor de ser l’escenari de la gala d’entrega dels Premis inVISIBLES.

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) ha creat aquests nous guardons amb la finalitat de reconèixer la feina de tot un seguit de persones que generalment no estan en un primer pla, però que, en canvi, la seva feina és totalment essencial.

A la gala hi participaràn membres de les companyies professionals d’arts escèniques i representants de les diferents institucions culturals del territori. Les encarregades de conduir l’acte seràn les atrius Anna Roca i Marta Gorchs. Així com, també en Txema Muñoz i Roberto G. Alonso, acompanyats de la música en directe de La Tresca i la Verdesca.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

PREMIS inVISIBLES

ENTREGA DE PREMIS

Dilluns 8 de maig 2023

18:30 h

El Tarambana té l’honor de ser l’escenari de la gala d’entrega dels Premis inVISIBLES.

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) ha creat aquests nous guardons amb la finalitat de reconèixer la feina de tot un seguit de persones que generalment no estan en un primer pla, però que, en canvi, la seva feina és totalment essencial.

A la gala hi participaràn membres de les companyies professionals d’arts escèniques i representants de les diferents institucions culturals del territori. Les encarregades de conduir l’acte seràn les atrius Anna Roca i Marta Gorchs. Així com, també en Txema Muñoz i Roberto G. Alonso, acompanyats de la música en directe de La Tresca i la Verdesca.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021