REGINA RODRĂŤGUEZ

VERMUT LITERARI

Dissabte 18 de març 2023

12:00 h.

Entrada: gratuĂŻta

Aquest dissabte, 18 de març a les 12 del migdia, l’escriptora Regina Rodríguez serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Les calces al sol, la seva primera novel·la. El Vermut Literari forma part de la programació de la Tarambanada, la Festa Major del Tarambana.

El llibre gira al voltant de la Rita Racons, una jove de la Cerdanya que se’n va als Estats Units a fer d’au-pair sense saber-ho del tot. Un bon dia es troba a l’aeroport de Barcelona preparada per agafar un aviĂł que, teòricament, l’ha de dur a Nova York, on aprendrĂ  angles durant l’estiu. Pero el seu Ă­nfim coneixement de la llengua anglesa la porta, per carambola, fins a Atlanta, a casa dels Bookland, on tindrĂ  cura dels tres fills de la famĂ­lia durant un any sencer.

Els Bookland sĂłn l’antĂ­tesi del clixe clĂ ssic d’una famĂ­lia americana. Intel·lectuals rematats, esperen que la nova au-pair estigui a l’altura del que exigeixen les ments privilegiades dels nens de la casa.
Les calces al sol és una novel·la alegre i vital i ja compta amb la sisena edició.

Regina RodrĂ­guez Sirvent, nascuda a PuigcerdĂ  l’any 1983, es va graduar en Psicologia, en l’expecialitat d’estudi de mercats, tot i que no exerceix. Actualment tĂ© una petita empresa de rutes gastronòmiques privades per Barcelona. Pel que fa al vessant d’escriptora, col·labora a la secciĂł d’Estils del diari Ara, on tambĂ© va treballar com a guionista i presentadora de l’Ara VĂ­deos. Durant gairebĂ© dos anys va escriure un programa d’humor diari presentat per l’Antoni Bassas. En l’Ă mbit internacional ha publicat articles a la revista de la universitat Georgia Institute of Technology i a la publicaciĂł americana en castellĂ  Mundo Hispánico.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 15 d’abril amb Xavier Bosch que presentarà la seva nova novel·la 32 de març.
El cicle Ă©s un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria CompĂ s de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

REGINA RODRĂŤGUEZ

VERMUT LITERARI

Dissabte 18 de març 2023

12:00 h.

Entrada: gratuĂŻta

Aquest dissabte, 18 de març a les 12 del migdia, l’escriptora Regina Rodríguez serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Les calces al sol, la seva primera novel·la. El Vermut Literari forma part de la programació de la Tarambanada, la Festa Major del Tarambana.

El llibre gira al voltant de la Rita Racons, una jove de la Cerdanya que se’n va als Estats Units a fer d’au-pair sense saber-ho del tot. Un bon dia es troba a l’aeroport de Barcelona preparada per agafar un aviĂł que, teòricament, l’ha de dur a Nova York, on aprendrĂ  angles durant l’estiu. Pero el seu Ă­nfim coneixement de la llengua anglesa la porta, per carambola, fins a Atlanta, a casa dels Bookland, on tindrĂ  cura dels tres fills de la famĂ­lia durant un any sencer.

Els Bookland sĂłn l’antĂ­tesi del clixe clĂ ssic d’una famĂ­lia americana. Intel·lectuals rematats, esperen que la nova au-pair estigui a l’altura del que exigeixen les ments privilegiades dels nens de la casa.
Les calces al sol és una novel·la alegre i vital i ja compta amb la sisena edició.

Regina RodrĂ­guez Sirvent, nascuda a PuigcerdĂ  l’any 1983, es va graduar en Psicologia, en l’expecialitat d’estudi de mercats, tot i que no exerceix. Actualment tĂ© una petita empresa de rutes gastronòmiques privades per Barcelona. Pel que fa al vessant d’escriptora, col·labora a la secciĂł d’Estils del diari Ara, on tambĂ© va treballar com a guionista i presentadora de l’Ara VĂ­deos. Durant gairebĂ© dos anys va escriure un programa d’humor diari presentat per l’Antoni Bassas. En l’Ă mbit internacional ha publicat articles a la revista de la universitat Georgia Institute of Technology i a la publicaciĂł americana en castellĂ  Mundo Hispánico.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 15 d’abril amb Xavier Bosch que presentarà la seva nova novel·la 32 de març.
El cicle Ă©s un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria CompĂ s de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021