CAL FER RESERVA PRÈVIA
abans de dijous 16 de març a les 20.00 h a tarambana@tarambana.cat
Preu: 38 €
Preu: 14 € (infantil)
Opció vegana i sense gluten.
FESTA DE L’ECOsistema DEL TARAMBANA
Els nostres plats, són el nexe d’unió d’una xarxa ecològica i de proximitat, que ens vincula directament amb la nostra pagesia i el nostre entorn, potenciant-lo i millorant-lo!
VENIU A CONÈIXER ELS I LES PRODUCTORES DEL TARAMBANA
12.00 h MERCAT
13.30 h DINAR “MENÚ DEGUSTACIÓ”
Podreu comprar producte i dinar el menú degustació que ens cuinaran els i les mateixes productores.
MENÚ DEGUSTACIÓ FESTA PRODUCTOR-ES:
– Pa del forn Domènech
– Amanida de Tres Terres
– Tast d’oli de Mas Curro i Can Nualart
– Tast de formatge de La Cleda
– Remenat d’ous de la Tavella i Bolets de Bolet Ben Fet
– Arròs de l’Estany de Pals amb peix de la Platjeta
– Cansalada del coll a la brasa de cansaladeria Casanovas
– Costella de vedella a baixa temperatura i acabada a la brasa de La Soleia
– Músic amb fruits secs de Can Galderic I Xarrup de ratafia del Tarambana
– Mel de Llàgrimes de Ra i Mató de Can Bordoi
– Xocolata de Hi som
– Pastís del Tarambana
– Taronja d’en Miquel Àngel d’Aldover
– Cervesa Sant Jordi
– Vins de: Celler Mas de la Caçadora, Celler Oriol Artigas i Celler Bardissots
– Cafè de Ravezzi
CAL FER RESERVA PRÈVIA
abans de dijous 16 de març a les 20.00 h a tarambana@tarambana.cat
Preu: 38 €
Preu: 14 € (infantil)
Opció vegana i sense gluten.
FESTA DE L’ECOsistema DEL TARAMBANA
Els nostres plats, són el nexe d’unió d’una xarxa ecològica i de proximitat, que ens vincula directament amb la nostra pagesia i el nostre entorn, potenciant-lo i millorant-lo!
VENIU A CONÈIXER ELS I LES PRODUCTORES DEL TARAMBANA
12.00 h MERCAT
13.30 h DINAR “MENÚ DEGUSTACIÓ”
Podreu comprar producte i dinar el menú degustació que ens cuinaran els i les mateixes productores.
MENÚ DEGUSTACIÓ FESTA PRODUCTOR-ES:
– Pa del forn Domènech
– Amanida de Tres Terres
– Tast d’oli de Mas Curro i Can Nualart
– Tast de formatge de La Cleda
– Remenat d’ous de la Tavella i Bolets de Bolet Ben Fet
– Arròs de l’Estany de Pals amb peix de la Platjeta
– Cansalada del coll a la brasa de cansaladeria Casanovas
– Costella de vedella a baixa temperatura i acabada a la brasa de La Soleia
– Músic amb fruits secs de Can Galderic I Xarrup de ratafia del Tarambana
– Mel de Llàgrimes de Ra i Mató de Can Bordoi
– Xocolata de Hi som
– Pastís del Tarambana
– Taronja d’en Miquel Àngel d’Aldover
– Cervesa Sant Jordi
– Vins de: Celler Mas de la Caçadora, Celler Oriol Artigas i Celler Bardissots
– Cafè de Ravezzi