REPTE GASTRONÒMIC
CUINEM BORREGOS!
CONCURS DE BORREGOS 3.0
Volem posar en valor les postres tradicionals de Cardedeu, per això us proposem un concurs de cuina, per divertir-se, on el borrego ha de ser el protagonista!
Podeu cuinar amb Borrego, comprant-los a les pastisseries de Cardedeu (Can Ricós, Can Piella o Eric pastisser) o si us hi atreviu, podeu mirar de reinventar el Borrego, fent-lo vosaltres, creativitat al poder!
Dues categories: dolç i salat.
Informació i bases del concurs a tarambana.cat
Inscripcions gratuïtes a tarambana@tarambana.cat
Fins al dijous 16 de març a les 20.00 h.
Places limitades
Comptarem amb un jurat de luxe de pastissers de Cardedeu:
L’Albert de Can Ricós,
en Josep Maria del Piella,
l’Èric d’Èric pastisser,
i l’Abel de la Hofmann
REPTE GASTRONÒMIC
CUINEM BORREGOS!
CONCURS DE BORREGOS 3.0
Volem posar en valor les postres tradicionals de Cardedeu, per això us proposem un concurs de cuina, per divertir-se, on el borrego ha de ser el protagonista!
Podeu cuinar amb Borrego, comprant-los a les pastisseries de Cardedeu (Can Ricós, Can Piella o Eric pastisser) o si us hi atreviu, podeu mirar de reinventar el Borrego, fent-lo vosaltres, creativitat al poder!
Dues categories: dolç i salat.
Informació i bases del concurs a tarambana.cat
Inscripcions gratuïtes a tarambana@tarambana.cat
Fins al dijous 16 de març a les 20.00 h.
Places limitades
Comptarem amb un jurat de luxe de pastissers de Cardedeu:
L’Albert de Can Ricós,
en Josep Maria del Piella,
l’Èric d’Èric pastisser,
i l’Abel de la Hofmann