MARTA ORRIOLS

LA POSSIBILITAT DE DIR-NE CASA

Dissabte 18 de febrer 2023

12:00 h.

Entrada: gratuĂŻta

Aquest dissabte, 18 de febrer a les 12 del migdia, l’escriptora Marta Orriols serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar La possibilitat de dir-ne casa, la seva tercera novel·la. Orriols serà als Vermuts Literaris per tercera vegada.

El llibre gira al voltant d’una corresponsal que torna a Barcelona desprĂ©s de gairebĂ© vint anys a l’estranger. Vol agafar distĂ ncia d’una regiĂł de mĂłn que l’apassiona i la desgasta, d’una professiĂł que voldria exercir d’una altra manera, i tambĂ© d’una amistat amb una dona mĂ©s jove que la porta a qĂĽestionar-se els fonaments de la seva intimitat. Un cop tornada al poble on va crĂ©ixer, retroba la famĂ­lia, els amics i l’home a qui havia estimat. L’espai familiar es converteix en una font de petites revelacions que l’ajudaran a traçar el seu itinerari vital i a reconèixer la necessitat de pertĂ nyer a un lloc i a unes persones.

Marta Orriols i Balaguer (Sabadell, 1975), historiadora de l’art de formació, viu i treballa a Barcelona. Col·labora en diversos mitjans culturals. Amb el seu primer llibre, Anatomia de les distàncies curtes (Periscopi, 2016), va aconseguir un èxit notable de crítica i públic, i amb la seva primera novel·la, Aprendre a parlar amb les plantes (Periscopi, 2018) va aconseguir el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2018 i va convertir-se en un dels títols més venuts de l’any. Els seus textos retraten la complexitat de les relacions humanes amb una prosa delicada i harmònica d’alta intensitat emocional.
La possibilitat de dir-ne casa (Proa) és la seva tercera novel·la, i quart llibre.
La seva obra ha estat traduĂŻda a setze llengĂĽes.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 18 de març amb Regina Rodríguez que presentarà la seva primera novel·la Les calces al sol.
El cicle Ă©s un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria CompĂ s de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

MARTA ORRIOLS

LA POSSIBILITAT DE DIR-NE CASA

Dissabte 18 de febrer 2023

12:00 h.

Entrada: gratuĂŻta

Aquest dissabte, 18 de febrer a les 12 del migdia, l’escriptora Marta Orriols serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar La possibilitat de dir-ne casa, la seva tercera novel·la. Orriols serà als Vermuts Literaris per tercera vegada.

El llibre gira al voltant d’una corresponsal que torna a Barcelona desprĂ©s de gairebĂ© vint anys a l’estranger. Vol agafar distĂ ncia d’una regiĂł de mĂłn que l’apassiona i la desgasta, d’una professiĂł que voldria exercir d’una altra manera, i tambĂ© d’una amistat amb una dona mĂ©s jove que la porta a qĂĽestionar-se els fonaments de la seva intimitat. Un cop tornada al poble on va crĂ©ixer, retroba la famĂ­lia, els amics i l’home a qui havia estimat. L’espai familiar es converteix en una font de petites revelacions que l’ajudaran a traçar el seu itinerari vital i a reconèixer la necessitat de pertĂ nyer a un lloc i a unes persones.

Marta Orriols i Balaguer (Sabadell, 1975), historiadora de l’art de formació, viu i treballa a Barcelona. Col·labora en diversos mitjans culturals. Amb el seu primer llibre, Anatomia de les distàncies curtes (Periscopi, 2016), va aconseguir un èxit notable de crítica i públic, i amb la seva primera novel·la, Aprendre a parlar amb les plantes (Periscopi, 2018) va aconseguir el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2018 i va convertir-se en un dels títols més venuts de l’any. Els seus textos retraten la complexitat de les relacions humanes amb una prosa delicada i harmònica d’alta intensitat emocional.
La possibilitat de dir-ne casa (Proa) és la seva tercera novel·la, i quart llibre.
La seva obra ha estat traduĂŻda a setze llengĂĽes.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 18 de març amb Regina Rodríguez que presentarà la seva primera novel·la Les calces al sol.
El cicle Ă©s un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria CompĂ s de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021