ORCHESTRA FIRELUCHE

OFF TASTAUTORS

Diumenge 18 de desembre 2022

18:15 h.

Entrada: 10 euros

Reserva d’entrades a tarambana@tarambana.cat o compra directa el mateix dia de concert.

Després de la publicació d’Ataràxia l’any 2019, Orchestra Fireluche i Pau Riba presenten la seva continuació natural: Segona florada. Un disc de deu temes ple de referències familiars, enregistrats entre l’octubre de 2021 i el gener de 2022 sota el signe de cranc, ple de vida i de vida viscuda, on destaca per sobre de tot en Pau poeta i narrador; un Pau en plena forma creativa que, a mig camí entre la cançó i el recitat, posa veu, una veu emocionant i profundament sincera, a textos propis i manllevats, escrits per l’ocasió o recuperats de velles aventures literàries, vestits i embolcallats per la música sempre inusual i sorprenent de l’Orchestra Fireluche.

D’entre les deu composicions que inclou Segona Florada, hi destaca D’Aina, la darrera cançó composta per Pau Riba; un tema íntim i de gran força, un veritable sotrac, dedicat a qui, durant setmanes, el va apeixar amb un gotet diari de llet materna.

Tot i que, en un primer moment, el disc que ha estat produït pel músic saltenc Lluís Costa, apareixerà on-line, està previst poder disposar dels vinils, serigrafiats per Sebi Subirós a partir d’una il·lustració de Tura Sanglas i disseny d’Elena Gascon, a la tardor d’aquest 2022.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

ORCHESTRA FIRELUCHE

OFF TASTAUTORS

Diumenge 18 de desembre 2022

18:15 h.

Entrada: 10 euros

Reserva d’entrades a tarambana@tarambana.cat o compra directa el mateix dia de concert.

Després de la publicació d’Ataràxia l’any 2019, Orchestra Fireluche i Pau Riba presenten la seva continuació natural: Segona florada. Un disc de deu temes ple de referències familiars, enregistrats entre l’octubre de 2021 i el gener de 2022 sota el signe de cranc, ple de vida i de vida viscuda, on destaca per sobre de tot en Pau poeta i narrador; un Pau en plena forma creativa que, a mig camí entre la cançó i el recitat, posa veu, una veu emocionant i profundament sincera, a textos propis i manllevats, escrits per l’ocasió o recuperats de velles aventures literàries, vestits i embolcallats per la música sempre inusual i sorprenent de l’Orchestra Fireluche.

D’entre les deu composicions que inclou Segona Florada, hi destaca D’Aina, la darrera cançó composta per Pau Riba; un tema íntim i de gran força, un veritable sotrac, dedicat a qui, durant setmanes, el va apeixar amb un gotet diari de llet materna.

Tot i que, en un primer moment, el disc que ha estat produït pel músic saltenc Lluís Costa, apareixerà on-line, està previst poder disposar dels vinils, serigrafiats per Sebi Subirós a partir d’una il·lustració de Tura Sanglas i disseny d’Elena Gascon, a la tardor d’aquest 2022.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021