MARC GIRĂ“

ENCARA MÉS PIJOS

Dissabte 3 de desembre 2022

12:00 h.

Entrada: gratuĂŻta

Aquest dissabte, 3 de desembre a les 12 del migdia, el mediàtic periodista Marc Giró serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Encara més pijos, un llibre en què descriu com són els pijos i quins tarannàs tenen segons la regió geogràfica on viuen i ho fa amb molt d’humor.

Marc GirĂł i Costa (Barcelona, 1974) Ă©s un historiador de l’art i periodista especialitzat en moda i estil catalĂ . Actualment presenta el programa Vostè primer a RAC1. Va llicenciar-se en història de l’art per la Universitat de Barcelona. Durant disset anys ha estat l’editor de moda de la revista Marie Claire, feina que ha combinat amb col·laboracions a programes de televisiĂł com EstĂ  passant (TV3) presentat per Toni Soler, Zapeando (La Sexta) presentat per Frank Blanco, En el aire (La Sexta), amb Andreu Buenafuente, Divendres (TV3) presentat per Xavi Coral i Helena GarcĂ­a Melero i Espejo pĂşblico (Antena 3) amb Susanna Griso.

El vermut literari es podrĂ  veure en directe per Tele Cardedeu.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 28 de gener amb l’escriptor Martí Gironell amb qui presentarem El fabricant de records.

El cicle Ă©s un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria CompĂ s de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

MARC GIRĂ“

ENCARA MÉS PIJOS

Dissabte 3 de desembre 2022

12:00 h.

Entrada: gratuĂŻta

Aquest dissabte, 3 de desembre a les 12 del migdia, el mediàtic periodista Marc Giró serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Encara més pijos, un llibre en què descriu com són els pijos i quins tarannàs tenen segons la regió geogràfica on viuen i ho fa amb molt d’humor.

Marc GirĂł i Costa (Barcelona, 1974) Ă©s un historiador de l’art i periodista especialitzat en moda i estil catalĂ . Actualment presenta el programa Vostè primer a RAC1. Va llicenciar-se en història de l’art per la Universitat de Barcelona. Durant disset anys ha estat l’editor de moda de la revista Marie Claire, feina que ha combinat amb col·laboracions a programes de televisiĂł com EstĂ  passant (TV3) presentat per Toni Soler, Zapeando (La Sexta) presentat per Frank Blanco, En el aire (La Sexta), amb Andreu Buenafuente, Divendres (TV3) presentat per Xavi Coral i Helena GarcĂ­a Melero i Espejo pĂşblico (Antena 3) amb Susanna Griso.

El vermut literari es podrĂ  veure en directe per Tele Cardedeu.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 28 de gener amb l’escriptor Martí Gironell amb qui presentarem El fabricant de records.

El cicle Ă©s un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria CompĂ s de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021