MARC GIRÓ

ENCARA MÉS PIJOS

Dissabte 3 de desembre 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Aquest dissabte, 3 de desembre a les 12 del migdia, el mediàtic periodista Marc Giró serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Encara més pijos, un llibre en què descriu com són els pijos i quins tarannàs tenen segons la regió geogràfica on viuen i ho fa amb molt d’humor.

Marc Giró i Costa (Barcelona, 1974) és un historiador de l’art i periodista especialitzat en moda i estil català. Actualment presenta el programa Vostè primer a RAC1. Va llicenciar-se en història de l’art per la Universitat de Barcelona. Durant disset anys ha estat l’editor de moda de la revista Marie Claire, feina que ha combinat amb col·laboracions a programes de televisió com Està passant (TV3) presentat per Toni Soler, Zapeando (La Sexta) presentat per Frank Blanco, En el aire (La Sexta), amb Andreu Buenafuente, Divendres (TV3) presentat per Xavi Coral i Helena García Melero i Espejo público (Antena 3) amb Susanna Griso.

El vermut literari es podrà veure en directe per Tele Cardedeu.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 28 de gener amb l’escriptor Martí Gironell amb qui presentarem El fabricant de records.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

MARC GIRÓ

ENCARA MÉS PIJOS

Dissabte 3 de desembre 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Aquest dissabte, 3 de desembre a les 12 del migdia, el mediàtic periodista Marc Giró serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Encara més pijos, un llibre en què descriu com són els pijos i quins tarannàs tenen segons la regió geogràfica on viuen i ho fa amb molt d’humor.

Marc Giró i Costa (Barcelona, 1974) és un historiador de l’art i periodista especialitzat en moda i estil català. Actualment presenta el programa Vostè primer a RAC1. Va llicenciar-se en història de l’art per la Universitat de Barcelona. Durant disset anys ha estat l’editor de moda de la revista Marie Claire, feina que ha combinat amb col·laboracions a programes de televisió com Està passant (TV3) presentat per Toni Soler, Zapeando (La Sexta) presentat per Frank Blanco, En el aire (La Sexta), amb Andreu Buenafuente, Divendres (TV3) presentat per Xavi Coral i Helena García Melero i Espejo público (Antena 3) amb Susanna Griso.

El vermut literari es podrà veure en directe per Tele Cardedeu.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 28 de gener amb l’escriptor Martí Gironell amb qui presentarem El fabricant de records.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021