GRABU

JAZZ AMB ELECTRÒNICA

Dissabte 26 de novembre 2022

18:15 h.

Entrada: 5 euros anticipades i 8 euros a taquilla

Arnau Grabolosa, GRABU és un jove músic, compositor garrotxí de 20 anys A part de ser guitarrista de bandes com la Black Music Big Band, Agnès Algueró o Júlia Blum, productor i ser el mànager del grup del Vallès Sabana, és també director del Festival solidari Mússol (https://www.mussolconcert.com/).

Ara s’aventura en el seu projecte personal com a GRABU. De moment ha presentat 4 singles com a una carta de presentació del projecte personal. En format trio, Arnau Grabolosa (teclats i sintetitzadors), Sara Oliver (bateria) i Martí Barroques (saxo) combinen el jazz amb l’electrònica a través de lives sessions amb loops, textures i la improvisació. Cada concert serà una sessió de Live Session, convertint tota la seva música en directe. Això s’ha de sumar un carisma especial.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

GRABU

JAZZ AMB ELECTRÒNICA

Dissabte 26 de novembre 2022

18:15 h.

Entrada: 5 euros anticipades i 8 euros a taquilla

Arnau Grabolosa, GRABU és un jove músic, compositor garrotxí de 20 anys A part de ser guitarrista de bandes com la Black Music Big Band, Agnès Algueró o Júlia Blum, productor i ser el mànager del grup del Vallès Sabana, és també director del Festival solidari Mússol (https://www.mussolconcert.com/).

Ara s’aventura en el seu projecte personal com a GRABU. De moment ha presentat 4 singles com a una carta de presentació del projecte personal. En format trio, Arnau Grabolosa (teclats i sintetitzadors), Sara Oliver (bateria) i Martí Barroques (saxo) combinen el jazz amb l’electrònica a través de lives sessions amb loops, textures i la improvisació. Cada concert serà una sessió de Live Session, convertint tota la seva música en directe. Això s’ha de sumar un carisma especial.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021