MENGEM RATAFIA!

CUINA EN DIRECTE

Dijous 17 de novembre 2022

20:45 h.

MENĂš ESPECIAL DE PLATS CUINATS AMB RATAFIA

a càrrec del Col·lectiu Cuineres i Cuiners d’Slow Food Catalunya

· Teula de ratafia amb calçot, romesco i bacallà fumat
A càrrec de l’Stephanie de la botiga Ca l’Artesà de la Garriga.

· Serviola o Castanyola esqueixada (segons pescadors) amb reducció de ratafia
A càrrec d’en Martí del restaurant Ca la Maria de Llagostera.

· Llauna d’espelta petita de cal Pauet i cansalada ECO Dpagès feta a baixa temperatura amb farigola i ratafia
A càrrec de l’Ignasi del restaurant Bellver/la Calma de Tagamanent.

· Paté amb crosta de pollastre i prunes amb ratafia
A càrrec d’en Marcel del restaurant Cal Fuster de Serrateix.

· Xai d’Ovella Ripollesa cuita amb herbes de la ratafia amb rovellons i pinetells de Port del Compte
A càrrec de l’Andreu del restaurant Tarambana de Cardedeu.

· Pa de pessic de matafaluga amb cremós de xocolata i taronja
A càrrec de l’Andreu del restaurant Tarambana de Cardedeu.

Tot això maridat amb vins de la carta del Tarambana i ratafia

Preu: 35 € (amb xarrup de ratafia inclòs)

Inscripcions a tarambana@tarambana.cat
Places limitades.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

MENGEM RATAFIA!

CUINA EN DIRECTE

Dijous 17 de novembre 2022

20:45 h.

MENĂš ESPECIAL DE PLATS CUINATS AMB RATAFIA

a càrrec del Col·lectiu Cuineres i Cuiners d’Slow Food Catalunya

· Teula de ratafia amb calçot, romesco i bacallà fumat
A càrrec de l’Stephanie de la botiga Ca l’Artesà de la Garriga.

· Serviola o Castanyola esqueixada (segons pescadors) amb reducció de ratafia
A càrrec d’en Martí del restaurant Ca la Maria de Llagostera.

· Llauna d’espelta petita de cal Pauet i cansalada ECO Dpagès feta a baixa temperatura amb farigola i ratafia
A càrrec de l’Ignasi del restaurant Bellver/la Calma de Tagamanent.

· Paté amb crosta de pollastre i prunes amb ratafia
A càrrec d’en Marcel del restaurant Cal Fuster de Serrateix.

· Xai d’Ovella Ripollesa cuita amb herbes de la ratafia amb rovellons i pinetells de Port del Compte
A càrrec de l’Andreu del restaurant Tarambana de Cardedeu.

· Pa de pessic de matafaluga amb cremós de xocolata i taronja
A càrrec de l’Andreu del restaurant Tarambana de Cardedeu.

Tot això maridat amb vins de la carta del Tarambana i ratafia

Preu: 35 € (amb xarrup de ratafia inclòs)

Inscripcions a tarambana@tarambana.cat
Places limitades.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021