MENĂš ESPECIAL DE PLATS CUINATS AMB RATAFIA
a cà rrec del Col·lectiu Cuineres i Cuiners d’Slow Food Catalunya
· Teula de ratafia amb calçot, romesco i bacallà fumat
A cà rrec de l’Stephanie de la botiga Ca l’Artesà de la Garriga.
· Serviola o Castanyola esqueixada (segons pescadors) amb reducció de ratafia
A cà rrec d’en Martà del restaurant Ca la Maria de Llagostera.
· Llauna d’espelta petita de cal Pauet i cansalada ECO Dpagès feta a baixa temperatura amb farigola i ratafia
A cà rrec de l’Ignasi del restaurant Bellver/la Calma de Tagamanent.
· Paté amb crosta de pollastre i prunes amb ratafia
A cà rrec d’en Marcel del restaurant Cal Fuster de Serrateix.
· Xai d’Ovella Ripollesa cuita amb herbes de la ratafia amb rovellons i pinetells de Port del Compte
A cà rrec de l’Andreu del restaurant Tarambana de Cardedeu.
· Pa de pessic de matafaluga amb cremós de xocolata i taronja
A cà rrec de l’Andreu del restaurant Tarambana de Cardedeu.
Tot això maridat amb vins de la carta del Tarambana i ratafia
Preu: 35 € (amb xarrup de ratafia inclòs)
Inscripcions a tarambana@tarambana.cat
Places limitades.
MENĂš ESPECIAL DE PLATS CUINATS AMB RATAFIA
a cà rrec del Col·lectiu Cuineres i Cuiners d’Slow Food Catalunya
· Teula de ratafia amb calçot, romesco i bacallà fumat
A cà rrec de l’Stephanie de la botiga Ca l’Artesà de la Garriga.
· Serviola o Castanyola esqueixada (segons pescadors) amb reducció de ratafia
A cà rrec d’en Martà del restaurant Ca la Maria de Llagostera.
· Llauna d’espelta petita de cal Pauet i cansalada ECO Dpagès feta a baixa temperatura amb farigola i ratafia
A cà rrec de l’Ignasi del restaurant Bellver/la Calma de Tagamanent.
· Paté amb crosta de pollastre i prunes amb ratafia
A cà rrec d’en Marcel del restaurant Cal Fuster de Serrateix.
· Xai d’Ovella Ripollesa cuita amb herbes de la ratafia amb rovellons i pinetells de Port del Compte
A cà rrec de l’Andreu del restaurant Tarambana de Cardedeu.
· Pa de pessic de matafaluga amb cremós de xocolata i taronja
A cà rrec de l’Andreu del restaurant Tarambana de Cardedeu.
Tot això maridat amb vins de la carta del Tarambana i ratafia
Preu: 35 € (amb xarrup de ratafia inclòs)
Inscripcions a tarambana@tarambana.cat
Places limitades.