DAN IMHOFF

COSMIC GOSPEL

Dijous 17 de novembre 2022

20:00 h.

Entrada: 7 euros

Dan Imhoff Ă©s un trobador, autor i activista de Califòrnia. Les cançons originals d’Imhoff es podrien descriure millor com a “cosmic gospel”, barrejant melodies contagioses amb lletres modernes en gèneres que van des de folk rock fins a country, blues, jazz i aires mediterranis. Ha treballat amb artistes extraordinaris com el bluesman Charlie Musselwhite, el virtuĂłs de la mandolina David Grisman i va obrir per a kd lang i Michael Ducet and Beausoleil.
El cinquè Ă lbum en solitari d’Imhoff, «Gratitude», va veure la llum a l’agost de 2022. Al maig de 2022 es van llançar un vĂ­deo animat i un single. Les cançons es van escriure principalment durant el confinament de la Covid. L’Ă lbum va ser enregistrat durant dues sessions a Xirivella i CornellĂ  del Terri, amb alguns dels millors mĂşsics de sessiĂł del paĂ­s. Imhoff viu a València a temps parcial, i hi ha gravat i actuat per l’estat durant els Ăşltims cinc anys.

Al concert l’acompanyaran els músics que van gravar part del disc a Catalunya: Xiluva Tomàs als cors, Jaume Guerra al contrabaix, Pep Terricabras a la bateria i Raül Marc als teclats.

Durant la darrera dècada, ha esdevingut un dels cantautors mĂ©s prolĂ­fics del nord de Califòrnia. Durant mĂ©s d’una dècada, Imhoff va ser el lĂ­der de la popular banda nord-americana Cahoots, que va encapçalar festivals i va tocar a tots els llocs de mĂşsica del comtat de Sonoma.
La discografia d’Imhoff inclou: Dan Imhoff and Cahoots, Fat of the Land (2010); AgrĂ ria (2012); Dan Imhoff and Yvette Holzwarth, Owl Country (2015); Lucky Stars (2017); Cahoots, Philosophy (2019); PelegrĂ­ (2020) i Gratitude (agost de 2022). Tots van ser llançats pel seu segell independent Flama Shed Music.
Imhoff tambĂ© Ă©s un autor guardonat de 10 llibres de no ficciĂł i centenars d’articles sobre agricultura, conservaciĂł i disseny ecològic. Va llançar el Full Expression Podcast el 2021, diĂ legs mensuals sobre el procĂ©s creatiu. Divideix el seu temps entre el nord de Califòrnia i l’estat espanyol, on actua i enregistra activament.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

DAN IMHOFF

COSMIC GOSPEL

Dijous 17 de novembre 2022

20:00 h.

Entrada: 7 euros

Dan Imhoff Ă©s un trobador, autor i activista de Califòrnia. Les cançons originals d’Imhoff es podrien descriure millor com a “cosmic gospel”, barrejant melodies contagioses amb lletres modernes en gèneres que van des de folk rock fins a country, blues, jazz i aires mediterranis. Ha treballat amb artistes extraordinaris com el bluesman Charlie Musselwhite, el virtuĂłs de la mandolina David Grisman i va obrir per a kd lang i Michael Ducet and Beausoleil.
El cinquè Ă lbum en solitari d’Imhoff, «Gratitude», va veure la llum a l’agost de 2022. Al maig de 2022 es van llançar un vĂ­deo animat i un single. Les cançons es van escriure principalment durant el confinament de la Covid. L’Ă lbum va ser enregistrat durant dues sessions a Xirivella i CornellĂ  del Terri, amb alguns dels millors mĂşsics de sessiĂł del paĂ­s. Imhoff viu a València a temps parcial, i hi ha gravat i actuat per l’estat durant els Ăşltims cinc anys.

Al concert l’acompanyaran els músics que van gravar part del disc a Catalunya: Xiluva Tomàs als cors, Jaume Guerra al contrabaix, Pep Terricabras a la bateria i Raül Marc als teclats.

Durant la darrera dècada, ha esdevingut un dels cantautors mĂ©s prolĂ­fics del nord de Califòrnia. Durant mĂ©s d’una dècada, Imhoff va ser el lĂ­der de la popular banda nord-americana Cahoots, que va encapçalar festivals i va tocar a tots els llocs de mĂşsica del comtat de Sonoma.
La discografia d’Imhoff inclou: Dan Imhoff and Cahoots, Fat of the Land (2010); AgrĂ ria (2012); Dan Imhoff and Yvette Holzwarth, Owl Country (2015); Lucky Stars (2017); Cahoots, Philosophy (2019); PelegrĂ­ (2020) i Gratitude (agost de 2022). Tots van ser llançats pel seu segell independent Flama Shed Music.
Imhoff tambĂ© Ă©s un autor guardonat de 10 llibres de no ficciĂł i centenars d’articles sobre agricultura, conservaciĂł i disseny ecològic. Va llançar el Full Expression Podcast el 2021, diĂ legs mensuals sobre el procĂ©s creatiu. Divideix el seu temps entre el nord de Califòrnia i l’estat espanyol, on actua i enregistra activament.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021