ANNA MANSO

UN COR DE NEU

Dissabte 15 d'octubre 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Aquest dissabte arrenca la 7a edició dels Vermuts Literaris

Anna Manso hi presentarà ‘Un cor de neu’

Cardedeu, 12 d’octubre del 2022. Aquest dissabte, 15 d’octubre a les 12 del migdia, l’escriptora Anna Manso serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Un cor de neu, una novel·la que gira entorn de la impossibilitat d’estimar quan encara hi ha ferides obertes.

La trama gira al voltant del personatge de la Sara, que té seixanta-cinc anys, és escriptora i viu aïllada enmig del bosc, al Berguedà. Fa vint anys que no parla amb el seu fill Josep i això li provoca un dolor tan profund que li impossibilita estimar. Un dia al bosc coneix un llop amb qui sembla que pot parlar i la seva vida es capgira. Empesa per la companyia i els consells de l’animal, la Sara decideix contactar amb el seu fill. Però recuperar la relació amb ell no serà gens fàcil, perquè hi ha ferides del passat que són molt difícils -o impossibles- de cicatritzar.

Anna Manso (Barcelona, 1969) és escriptora i guionista. Ha escrit guions de sèries de televisió i de programes infantils. Com a escriptora, ha publicat una cinquantena de llibres infantils i juvenils. El 2008 i el 2016 va guanyar el premi Gran Angular de literatura juvenil amb Canelons freds i Allò de l’avi, respectivament, i el mateix 2016 també va ser guardonada amb el premi Atrapallibres per la novel·la Amics monstruosos. Participa en diferents activitats d’animació a la lectura i a l’escriptura i de formació per a docents. Un cor de neu és la seva primera novel·la per a adults. També col·labora al diari Ara amb la columna «La pitjor mare del món», i és autora del llibre amb el mateix títol.

Retransmissió TV Cardedeu
El vermut es podrà veure en directe des del canal Youtube de Televisió de Cardedeu.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 12 de novembre amb l’escriptora Laia Aguilar i el seu darrer llibre Les altres mares i el darrer vermut del 2022 serà el 3 de desembre amb el periodista Marc Giró amb qui presentarem Encara més pijos.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

Per a més informació:
Clara M. Clavell
clara.martinez.clavell@gmail.com

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

ANNA MANSO

UN COR DE NEU

Dissabte 15 d'octubre 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Aquest dissabte arrenca la 7a edició dels Vermuts Literaris

Anna Manso hi presentarà ‘Un cor de neu’

Cardedeu, 12 d’octubre del 2022. Aquest dissabte, 15 d’octubre a les 12 del migdia, l’escriptora Anna Manso serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar Un cor de neu, una novel·la que gira entorn de la impossibilitat d’estimar quan encara hi ha ferides obertes.

La trama gira al voltant del personatge de la Sara, que té seixanta-cinc anys, és escriptora i viu aïllada enmig del bosc, al Berguedà. Fa vint anys que no parla amb el seu fill Josep i això li provoca un dolor tan profund que li impossibilita estimar. Un dia al bosc coneix un llop amb qui sembla que pot parlar i la seva vida es capgira. Empesa per la companyia i els consells de l’animal, la Sara decideix contactar amb el seu fill. Però recuperar la relació amb ell no serà gens fàcil, perquè hi ha ferides del passat que són molt difícils -o impossibles- de cicatritzar.

Anna Manso (Barcelona, 1969) és escriptora i guionista. Ha escrit guions de sèries de televisió i de programes infantils. Com a escriptora, ha publicat una cinquantena de llibres infantils i juvenils. El 2008 i el 2016 va guanyar el premi Gran Angular de literatura juvenil amb Canelons freds i Allò de l’avi, respectivament, i el mateix 2016 també va ser guardonada amb el premi Atrapallibres per la novel·la Amics monstruosos. Participa en diferents activitats d’animació a la lectura i a l’escriptura i de formació per a docents. Un cor de neu és la seva primera novel·la per a adults. També col·labora al diari Ara amb la columna «La pitjor mare del món», i és autora del llibre amb el mateix títol.

Retransmissió TV Cardedeu
El vermut es podrà veure en directe des del canal Youtube de Televisió de Cardedeu.

Propers Vermuts Literaris
El proper vermut serà el 12 de novembre amb l’escriptora Laia Aguilar i el seu darrer llibre Les altres mares i el darrer vermut del 2022 serà el 3 de desembre amb el periodista Marc Giró amb qui presentarem Encara més pijos.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

Per a més informació:
Clara M. Clavell
clara.martinez.clavell@gmail.com

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021