LA BOSSA D'URINA

MĂšSICA TRANSOCEĂ€NICA

Diumenge 17 de juliol 2022

18:15 h.

Entrada voluntĂ ria

La història de LBDU Ă©s un conte de fades: dos òvuls en estat avançat de fecundaciĂł es troben en una aula de 3r d’EGB d’una escola pĂşblica en el centre de l’univers, El Vallès Oriental. Uns anys desprĂ©s, el 2011, es reuneixen per a fer un concert de broma, que s’acaba transformant en 5 gires mundials per Catalunya. 5 anys desprĂ©s decideixen gravar les seves cançons en un disc de broma, però The New Raemon els edita i produeix un disc de veritat el 2015.
Acaben fent 6 gires mundials més, aquest cop incloent Califòrnia com a part cèntrica (i única) de The American Leg. El seu segon disc, titulat Merda Fina, va sortir al Setembre del 2018 i els va catapultar cap a la fama absoluta que va acabar, com sempre, en drogues, escàndols, i malestar general. Després va venir la pandèmia i es van quedar a casa fent el post-nihilisme pertinent.
A l’estiu del 2022 s’embarcaran en una nova gira mundial post-pandèmica que diuen que unirĂ  a tots els humans amb harmonia i germanor; acabaran amb el canvi climĂ tic; faran que els votants de Vox respectin al col·lectiu LGBTQ+ i deixin de creure en Jesuscrist; i faran que s’acabi la monarquia Espanyola. Tocaran tots els seus èxits, fracassos i cançons noves fruit de la pauta completa.
LBDU és tragicomèdia melodramàtica, música transoceànica eròtico-depressiva de la bona, com la d’abans però en el futur.
L’Oriol Nieto ha tocat en grups com Darkgeon, Sargon, Madee, Midnight Blue, Arkaen, Los Pandejos i Rumbahía, i ha ensenyat com es toca un iPad a en Jordan Rudess.
En Daniel Bolsa ha tocat en grups com Granreservaperro7, Freud Quiere Bailar, La Puta i la Ramoneta, Desacato, i La Rateta Ja No Escombra l’Escaleta, i ha ensenyat al seu fill que els iPads són una puta merda.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

LA BOSSA D'URINA

MĂšSICA TRANSOCEĂ€NICA

Diumenge 17 de juliol 2022

18:15 h.

Entrada voluntĂ ria

La història de LBDU Ă©s un conte de fades: dos òvuls en estat avançat de fecundaciĂł es troben en una aula de 3r d’EGB d’una escola pĂşblica en el centre de l’univers, El Vallès Oriental. Uns anys desprĂ©s, el 2011, es reuneixen per a fer un concert de broma, que s’acaba transformant en 5 gires mundials per Catalunya. 5 anys desprĂ©s decideixen gravar les seves cançons en un disc de broma, però The New Raemon els edita i produeix un disc de veritat el 2015.
Acaben fent 6 gires mundials més, aquest cop incloent Califòrnia com a part cèntrica (i única) de The American Leg. El seu segon disc, titulat Merda Fina, va sortir al Setembre del 2018 i els va catapultar cap a la fama absoluta que va acabar, com sempre, en drogues, escàndols, i malestar general. Després va venir la pandèmia i es van quedar a casa fent el post-nihilisme pertinent.
A l’estiu del 2022 s’embarcaran en una nova gira mundial post-pandèmica que diuen que unirĂ  a tots els humans amb harmonia i germanor; acabaran amb el canvi climĂ tic; faran que els votants de Vox respectin al col·lectiu LGBTQ+ i deixin de creure en Jesuscrist; i faran que s’acabi la monarquia Espanyola. Tocaran tots els seus èxits, fracassos i cançons noves fruit de la pauta completa.
LBDU és tragicomèdia melodramàtica, música transoceànica eròtico-depressiva de la bona, com la d’abans però en el futur.
L’Oriol Nieto ha tocat en grups com Darkgeon, Sargon, Madee, Midnight Blue, Arkaen, Los Pandejos i Rumbahía, i ha ensenyat com es toca un iPad a en Jordan Rudess.
En Daniel Bolsa ha tocat en grups com Granreservaperro7, Freud Quiere Bailar, La Puta i la Ramoneta, Desacato, i La Rateta Ja No Escombra l’Escaleta, i ha ensenyat al seu fill que els iPads són una puta merda.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021