ÈRIC VINAIXA

LA MÉS BONICA HISTÒRIA

Dissabte 9 de juliol 2022

20:00 h.

Entrada: 10 euros (adquirir al mateix dia)

El músic, compositor i productor ebrenc Èric Vinaixa acaba de treure nou disc. La seva música pop-rock elegant l’ha portat al llarg de la seva carrera als festivals més importants del país (Festival de Guitarra, Cruïlla, Barnasants, Senglar Rock, Accents, etc), a tocar en teatres, auditoris i sales com Bikini, Luz de Gas, Razzmatazz, Palau de la Música, a actuar en grans recintes (Camp Nou, Estadi Olímpic, Avinguda Maria Cristina, Forum, Tarraco Arena, etc), a sonar en sèries de televisió i películes (Polseres Vermelles, El Crack, La Riera, Benvinguts a la família, Any de Gràcia, etc), a participar en el Disc de la Marató TV3, a fer seccions musicals en diversos mitjans de comunicació catalans, a participar en múltiples actes solidaris, a rebre premis com el Disc Català de l’Any i a recórrer tota la geografia catalana amb els seus concerts.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

ÈRIC VINAIXA

LA MÉS BONICA HISTÒRIA

Dissabte 9 de juliol 2022

20:00 h.

Entrada: 10 euros (adquirir al mateix dia)

El músic, compositor i productor ebrenc Èric Vinaixa acaba de treure nou disc. La seva música pop-rock elegant l’ha portat al llarg de la seva carrera als festivals més importants del país (Festival de Guitarra, Cruïlla, Barnasants, Senglar Rock, Accents, etc), a tocar en teatres, auditoris i sales com Bikini, Luz de Gas, Razzmatazz, Palau de la Música, a actuar en grans recintes (Camp Nou, Estadi Olímpic, Avinguda Maria Cristina, Forum, Tarraco Arena, etc), a sonar en sèries de televisió i películes (Polseres Vermelles, El Crack, La Riera, Benvinguts a la família, Any de Gràcia, etc), a participar en el Disc de la Marató TV3, a fer seccions musicals en diversos mitjans de comunicació catalans, a participar en múltiples actes solidaris, a rebre premis com el Disc Català de l’Any i a recórrer tota la geografia catalana amb els seus concerts.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021