AGNÈS MARQUÈS

NINGÚ SAP QUE SOC AQUÍ

Dissabte 11 de juny 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Agnès Marqués tancarà la 6a edició amb

la seva primera novel·la

TV Cardedeu ho retransmetrà en directe al seu canal Youtube

Cardedeu, 7 de juny del 2022. Aquest dissabte, 11 de juny a les 12 del migdia, la periodista Agnès Marquès serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar la seva primera novel·la Ningú sap que soc aquí.

La trama gira al voltant de la Clara i l’Àlex que viuen un moment decisiu per a la seva relació i es posen a prova com a parella anant a un festival de música amb vells amics d’ell. Durant un dels concerts la Clara es perd i viu una sèrie d’experiències que la posen cara a cara amb els seus desitjos.

Amors i amistats imperfectes, música, sexe, drogues i un secret conformen un relat intens, aparentment quotidià però alhora profund, que ens sacseja.

Retransmissió TV Cardedeu

El vermut es podrà veure en directe des del canal Youtube de Televisió de Cardedeu.

Valoració 6a edició Vermuts Literaris

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu. “La valoració d’aquesta 6a edició és molt positiva. Tenim un públic molt fidel que hem anat consolidant al llarg de tots aquests anys i també cares noves. Amb el Compàs i el Tarambana formem un gran equip per aconseguir mntenir els vermuts Literaris durant més edicions”, destaca la Clara M. Clavell, impulsora del projecte.

Per a més informació:

Clara M. Clavell

clara.martinez.clavell@gmail.com

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

AGNÈS MARQUÈS

NINGÚ SAP QUE SOC AQUÍ

Dissabte 11 de juny 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Agnès Marqués tancarà la 6a edició amb

la seva primera novel·la

TV Cardedeu ho retransmetrà en directe al seu canal Youtube

Cardedeu, 7 de juny del 2022. Aquest dissabte, 11 de juny a les 12 del migdia, la periodista Agnès Marquès serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar la seva primera novel·la Ningú sap que soc aquí.

La trama gira al voltant de la Clara i l’Àlex que viuen un moment decisiu per a la seva relació i es posen a prova com a parella anant a un festival de música amb vells amics d’ell. Durant un dels concerts la Clara es perd i viu una sèrie d’experiències que la posen cara a cara amb els seus desitjos.

Amors i amistats imperfectes, música, sexe, drogues i un secret conformen un relat intens, aparentment quotidià però alhora profund, que ens sacseja.

Retransmissió TV Cardedeu

El vermut es podrà veure en directe des del canal Youtube de Televisió de Cardedeu.

Valoració 6a edició Vermuts Literaris

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu. “La valoració d’aquesta 6a edició és molt positiva. Tenim un públic molt fidel que hem anat consolidant al llarg de tots aquests anys i també cares noves. Amb el Compàs i el Tarambana formem un gran equip per aconseguir mntenir els vermuts Literaris durant més edicions”, destaca la Clara M. Clavell, impulsora del projecte.

Per a més informació:

Clara M. Clavell

clara.martinez.clavell@gmail.com

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021