JESSE & JAMES

INDIE ROCK ELÈCTRIC I ACÚSTIC

Dissabte 4 de juny 2022

19:00 h.

Entrada: - euros

Jesse & James és un grup nascut l’any 2010 a Granollers de forma quasi fortuïta per 5 membres amb una bona trajectòria musical a les seves esquenes. Després d’anys de country i pop i algun canvi a les seves files, el repertori que ara els defineix és aquell que més els apassiona, el rock i l’indie.Més d’un centenar de temes han passat per les seves mans arreu de Catalunya amb Franz Ferdinand, Strokes, Red Hot Chili Peppers, John Mayer, Stevie Wonder, Frank Zappa, Pulp, Blur, The Black Keys, Lax n’ Busto, Creedence, Artic Monkeys, Love of Lesbian, Daft Punk, Sau, Rage Against the Machine, Guns n Roses, Living Colour…
Actualment Jesse & James està format per Miquel Fernández a la guitarra i veu principal, Alberto Rocha a la guitarra solista i veus, Gerard Porta al teclat i veus, Crisant Palau a la bateria i Quico Gil al baix.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

JESSE & JAMES

INDIE ROCK ELÈCTRIC I ACÚSTIC

Dissabte 4 de juny 2022

19:00 h.

Entrada: - euros

Jesse & James és un grup nascut l’any 2010 a Granollers de forma quasi fortuïta per 5 membres amb una bona trajectòria musical a les seves esquenes. Després d’anys de country i pop i algun canvi a les seves files, el repertori que ara els defineix és aquell que més els apassiona, el rock i l’indie.Més d’un centenar de temes han passat per les seves mans arreu de Catalunya amb Franz Ferdinand, Strokes, Red Hot Chili Peppers, John Mayer, Stevie Wonder, Frank Zappa, Pulp, Blur, The Black Keys, Lax n’ Busto, Creedence, Artic Monkeys, Love of Lesbian, Daft Punk, Sau, Rage Against the Machine, Guns n Roses, Living Colour…
Actualment Jesse & James està format per Miquel Fernández a la guitarra i veu principal, Alberto Rocha a la guitarra solista i veus, Gerard Porta al teclat i veus, Crisant Palau a la bateria i Quico Gil al baix.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021