SERGI BELBEL

MORIR-NE DISSET

Dimecres 1 de juny 2022

20:30 h.

Entrada: gratuĂŻta

CLUB NOVEL.LA NEGRA TEMPS MORT

Dimecres 1 de juny a les 20.30h a l´Espai gastronòmic i cultural Tarambana

Col·labora Compàs llibreria

Condueix: Ă“scar Esteban

Llibre: Morir-ne disset de Sergi Belbel, amb la presència de l´autor.

Editorial Proa. Febrer 2022

 

DescripciĂł

Ernest Calvo, fill d’una famĂ­lia immigrant vinguda del sud d’Espanya, neix i creix en una ciutat industrial del Vallès Occidental, en la qual s’integra com el mĂ©s catalĂ  dels catalans. Mentre va relatant, amb nostĂ lgia i humor, la seva infantesa i la seva joventut -en què descobreix una cultura i una llengua que el fascinen i l’inquieten alhora-, es confessa autor d’una sèrie d’assassinats comesos entre el perĂ­ode que va del cop d’estat de febrer de 1981 fins als Jocs OlĂ­mpics de Barcelona del 92. A partir de la relaciĂł amb el seu millor amic, fill d’una famĂ­lia catalana de classe treballadora, humil i honesta, el protagonista s’enfronta a les contradiccions d’una societat en procĂ©s de canvi, que es busca a ella mateixa, com el mateix personatge, i que veu amenaçada la seva supervivència. Un relat confessional divertidĂ­ssim, audaç i ple de talent narratiu que posarĂ  els lectors i les lectores davant d’un mirall.

La confessiĂł d’algĂş que es pren la justĂ­cia pel seu compte
El descobriment d’un novel·lista

Sergi Belbel Ă©s un autor, director i traductor teatral. Ha obtingut, entre d’altres, el Premi Ignasi IglĂ©sias (1987), el Premi Nacional de Literatura Catalana (1993-95), el Premi Born (1995), el Premi Nacional de Teatre de la Generalitat de Catalunya (2000) i diversos Premi Butaca.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

SERGI BELBEL

MORIR-NE DISSET

Dimecres 1 de juny 2022

20:30 h.

Entrada: gratuĂŻta

CLUB NOVEL.LA NEGRA TEMPS MORT

Dimecres 1 de juny a les 20.30h a l´Espai gastronòmic i cultural Tarambana

Col·labora Compàs llibreria

Condueix: Ă“scar Esteban

Llibre: Morir-ne disset de Sergi Belbel, amb la presència de l´autor.

Editorial Proa. Febrer 2022

 

DescripciĂł

Ernest Calvo, fill d’una famĂ­lia immigrant vinguda del sud d’Espanya, neix i creix en una ciutat industrial del Vallès Occidental, en la qual s’integra com el mĂ©s catalĂ  dels catalans. Mentre va relatant, amb nostĂ lgia i humor, la seva infantesa i la seva joventut -en què descobreix una cultura i una llengua que el fascinen i l’inquieten alhora-, es confessa autor d’una sèrie d’assassinats comesos entre el perĂ­ode que va del cop d’estat de febrer de 1981 fins als Jocs OlĂ­mpics de Barcelona del 92. A partir de la relaciĂł amb el seu millor amic, fill d’una famĂ­lia catalana de classe treballadora, humil i honesta, el protagonista s’enfronta a les contradiccions d’una societat en procĂ©s de canvi, que es busca a ella mateixa, com el mateix personatge, i que veu amenaçada la seva supervivència. Un relat confessional divertidĂ­ssim, audaç i ple de talent narratiu que posarĂ  els lectors i les lectores davant d’un mirall.

La confessiĂł d’algĂş que es pren la justĂ­cia pel seu compte
El descobriment d’un novel·lista

Sergi Belbel Ă©s un autor, director i traductor teatral. Ha obtingut, entre d’altres, el Premi Ignasi IglĂ©sias (1987), el Premi Nacional de Literatura Catalana (1993-95), el Premi Born (1995), el Premi Nacional de Teatre de la Generalitat de Catalunya (2000) i diversos Premi Butaca.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021