JOAN MASDÉU

ELS DIES QUE VINDRAN

Dissabte 21 de maig 2022

18:15 h.

Entrada: 10 euros

Els dies que vindran és el nou disc que Joan Masdéu publica el 25 de març i que marcarà l’inici de la nova gira de concerts que arrencarà el proper 3 d’abril al Teatre Bartrina de Reus.

Aquest serà el cinquè disc de la seva carrera en solitari després de Whiskyn’s. Durant aquesta etapa, el músic ha rebut distincions com el Premi Enderrock a la millor cançó d’autor per votació popular per El Carrer dels jocs florals i ha realitzat més de tres-cents concerts.

Musicalment, les cançons d’aquest nou treball aposten per un pop de guitarres enèrgic i vitalista ple de melodies lluminoses, marca de la casa, que giren al voltant d’una mateixa premisa; els episodis cíclics de la vida, tant els que ens són adversos com els d’èpoques de més bonança. Si és cert que tot passa, no ho és menys que tot acaba tornant per a començar de nou. Per tant, podem dir que aquest és un disc que reïvindica les noves oportunitats.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

JOAN MASDÉU

ELS DIES QUE VINDRAN

Dissabte 21 de maig 2022

18:15 h.

Entrada: 10 euros

Els dies que vindran és el nou disc que Joan Masdéu publica el 25 de març i que marcarà l’inici de la nova gira de concerts que arrencarà el proper 3 d’abril al Teatre Bartrina de Reus.

Aquest serà el cinquè disc de la seva carrera en solitari després de Whiskyn’s. Durant aquesta etapa, el músic ha rebut distincions com el Premi Enderrock a la millor cançó d’autor per votació popular per El Carrer dels jocs florals i ha realitzat més de tres-cents concerts.

Musicalment, les cançons d’aquest nou treball aposten per un pop de guitarres enèrgic i vitalista ple de melodies lluminoses, marca de la casa, que giren al voltant d’una mateixa premisa; els episodis cíclics de la vida, tant els que ens són adversos com els d’èpoques de més bonança. Si és cert que tot passa, no ho és menys que tot acaba tornant per a començar de nou. Per tant, podem dir que aquest és un disc que reïvindica les noves oportunitats.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021