INSCRIPCIÓ PRÈVIA: tarambana@tarambana.cat
ATENCIÓ: Cal portar un recipient tipus “Damajoana” (Ampolla-pot de vidre)
El saüc se l’anomena el bon arbre. Es plantava arrecerat a tocar de les masies perquè era una de les plantes que es consideraven més beneficioses i que tenia més aplicacions. De la fusta se’n feien instruments musicals i eines. De les flors se’n fa el cava i també es mengen com a postres dolços. A la vegada que s’apliquen bo i seques per a infusions, especialment amb virtuts desinfectants per als refredats. Dels seus fruits negres se’n fan melmelades… En aquest taller us ensenyarem a fer cava (sense alcohol) de les seves flors.
El fermentista
El projecte del fermentista va néixer per donar resposta a noves inquietuds, el motiu va ser aprendre a transformar els ingredients sense afegir-hi additius. L’obsessió de l’ús d’ingredients cada cop més purs i la recerca de l’essència del sabor.
Així ja fa 6 anys vam començar a fermentar ia donar vida al concepte EL FERMENTISTA nascut per explicar, formar i ajudar tothom que vulgui acostar-se al món de la fermentació, dels microbis, llevats i bacteris.
Jordi Limón Marsa
Fermentista, xef privat, pira xef
INSCRIPCIÓ PRÈVIA: tarambana@tarambana.cat
ATENCIÓ: Cal portar un recipient tipus “Damajoana” (Ampolla-pot de vidre)
El saüc se l’anomena el bon arbre. Es plantava arrecerat a tocar de les masies perquè era una de les plantes que es consideraven més beneficioses i que tenia més aplicacions. De la fusta se’n feien instruments musicals i eines. De les flors se’n fa el cava i també es mengen com a postres dolços. A la vegada que s’apliquen bo i seques per a infusions, especialment amb virtuts desinfectants per als refredats. Dels seus fruits negres se’n fan melmelades… En aquest taller us ensenyarem a fer cava (sense alcohol) de les seves flors.
El fermentista
El projecte del fermentista va néixer per donar resposta a noves inquietuds, el motiu va ser aprendre a transformar els ingredients sense afegir-hi additius. L’obsessió de l’ús d’ingredients cada cop més purs i la recerca de l’essència del sabor.
Així ja fa 6 anys vam començar a fermentar ia donar vida al concepte EL FERMENTISTA nascut per explicar, formar i ajudar tothom que vulgui acostar-se al món de la fermentació, dels microbis, llevats i bacteris.
Jordi Limón Marsa
Fermentista, xef privat, pira xef