TALLER CAVA DE SAÜC

JORDI LIMÓN. EL FERMENTISTA

Dijous 12 de maig de 2022

19:30 h.

Preu: 15 euros (inclou taller + ingredients)

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: tarambana@tarambana.cat

ATENCIÓ: Cal portar un recipient tipus “Damajoana” (Ampolla-pot de vidre)

El saüc se l’anomena el bon arbre. Es plantava arrecerat a tocar de les masies perquè era una de les plantes que es consideraven més beneficioses i que tenia més aplicacions. De la fusta se’n feien instruments musicals i eines. De les flors se’n fa el cava i també es mengen com a postres dolços. A la vegada que s’apliquen bo i seques per a infusions, especialment amb virtuts desinfectants per als refredats. Dels seus fruits negres se’n fan melmelades…  En aquest taller us ensenyarem a fer cava (sense alcohol) de les seves flors.

El fermentista

El projecte del fermentista va néixer per donar resposta a noves inquietuds, el motiu va ser aprendre a transformar els ingredients sense afegir-hi additius. L’obsessió de l’ús d’ingredients cada cop més purs i la recerca de l’essència del sabor.

Així ja fa 6 anys vam començar a fermentar ia donar vida al concepte EL FERMENTISTA nascut per explicar, formar i ajudar tothom que vulgui acostar-se al món de la fermentació, dels microbis, llevats i bacteris.

Jordi Limón Marsa

Fermentista, xef privat, pira xef

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

TALLER CAVA DE SAÜC

JORDI LIMÓN. EL FERMENTISTA

Dijous 12 de maig de 2022

19:30 h.

Preu: 15 euros (inclou taller + ingredients)

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: tarambana@tarambana.cat

ATENCIÓ: Cal portar un recipient tipus “Damajoana” (Ampolla-pot de vidre)

El saüc se l’anomena el bon arbre. Es plantava arrecerat a tocar de les masies perquè era una de les plantes que es consideraven més beneficioses i que tenia més aplicacions. De la fusta se’n feien instruments musicals i eines. De les flors se’n fa el cava i també es mengen com a postres dolços. A la vegada que s’apliquen bo i seques per a infusions, especialment amb virtuts desinfectants per als refredats. Dels seus fruits negres se’n fan melmelades…  En aquest taller us ensenyarem a fer cava (sense alcohol) de les seves flors.

El fermentista

El projecte del fermentista va néixer per donar resposta a noves inquietuds, el motiu va ser aprendre a transformar els ingredients sense afegir-hi additius. L’obsessió de l’ús d’ingredients cada cop més purs i la recerca de l’essència del sabor.

Així ja fa 6 anys vam començar a fermentar ia donar vida al concepte EL FERMENTISTA nascut per explicar, formar i ajudar tothom que vulgui acostar-se al món de la fermentació, dels microbis, llevats i bacteris.

Jordi Limón Marsa

Fermentista, xef privat, pira xef

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021