THE BARCELÓ BROTHERS

COL·LABORACIÓ DE JOAN GARRIGA

Diumenge 24 d'abril 2022

20:00 h.

Entrada: 6 euros

THE BARCELÓ BROTHERS

(Irlanda)

‘Cançons plenes de sinceritat i virtuositat instrumental, moviments de ball improvisats i una contagiosa alegria de viure’

Els Barceló Brothers són una vibrant banda jove formada pels germans irlandesos Séamus i Mícheál Barceló, juntament amb el seu pare mallorquí Miquel Barceló. Nascuts i criats a l’oest d’Irlanda, de ben joves, els germans s’han aventurat a sonar una varietat immensa d’instruments i estils musicals, fins que un dia s’enamoraren dels sons mestissos de l’acordió diatònic dels afro-americans i criolls de Louisiana i Texas. A partir d’aquell dia ja no hi va haver camí de tornada!

El seu viatge musical començà com a un joc l’any 2015, tocant pels camins rurals del seu petit llogaret de Carnacrow (Headford) al comtat de Galway. Però ben aviat, la veu va començar a córrer arreu i començaren a fer els seus primers concerts, així com, a compartir les seves cançons per les xarxes socials. En poc temps han creat una xarxa de fans que s’extén ràpidament, viatjant amb la seva música a diversos llocs d’Irlanda, Anglaterra, Mallorca i ara per primera vegada a Catalunya.

Fan una mescla explosiva de sons tradicionals i moderns de la música anomenada Zydeco, fusionada amb Blues, Soul, Funk i Reggae. Els germans escriuen les seves pròpies cançons que reflecteixen la mescla cultural i lingüística de casa seva, incorporant les seves arrels dins la música i creant una veu pròpia: un ritme jove, fresc i energètic, mesclat amb una poesia socialment compromesa.

Amb la seva música és impossible estar-se assegut a la cadira!

Let´s go Zydeco, brothers!

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

THE BARCELÓ BROTHERS

COL·LABORACIÓ DE JOAN GARRIGA

Diumenge 24 d'abril 2022

20:00 h.

Entrada: 6 euros

THE BARCELÓ BROTHERS

(Irlanda)

‘Cançons plenes de sinceritat i virtuositat instrumental, moviments de ball improvisats i una contagiosa alegria de viure’

Els Barceló Brothers són una vibrant banda jove formada pels germans irlandesos Séamus i Mícheál Barceló, juntament amb el seu pare mallorquí Miquel Barceló. Nascuts i criats a l’oest d’Irlanda, de ben joves, els germans s’han aventurat a sonar una varietat immensa d’instruments i estils musicals, fins que un dia s’enamoraren dels sons mestissos de l’acordió diatònic dels afro-americans i criolls de Louisiana i Texas. A partir d’aquell dia ja no hi va haver camí de tornada!

El seu viatge musical començà com a un joc l’any 2015, tocant pels camins rurals del seu petit llogaret de Carnacrow (Headford) al comtat de Galway. Però ben aviat, la veu va començar a córrer arreu i començaren a fer els seus primers concerts, així com, a compartir les seves cançons per les xarxes socials. En poc temps han creat una xarxa de fans que s’extén ràpidament, viatjant amb la seva música a diversos llocs d’Irlanda, Anglaterra, Mallorca i ara per primera vegada a Catalunya.

Fan una mescla explosiva de sons tradicionals i moderns de la música anomenada Zydeco, fusionada amb Blues, Soul, Funk i Reggae. Els germans escriuen les seves pròpies cançons que reflecteixen la mescla cultural i lingüística de casa seva, incorporant les seves arrels dins la música i creant una veu pròpia: un ritme jove, fresc i energètic, mesclat amb una poesia socialment compromesa.

Amb la seva música és impossible estar-se assegut a la cadira!

Let´s go Zydeco, brothers!

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021