DE SANT JORDI

CULTURAL

Cap de setmana

de Sant Jordi

El dia de Sant Jordi, divendres 23 d’abril, i tot el cap de setmana fins que s’acabin les existències, si passeu pel Tarambana en sortireu amb una tomaquera, de la varietat rosaplé, la nostra rosa de Sant Jordi, o la que més us agradi. Per a que la cuideu, regueu i mimeu… i, si us va bé, ens ajudeu a compartir com creixen les tomaqueres i comprovar quines faran els tomàquets més bons aquest estiu!!!

Les varietats ecològiques de tomaqueres que tenim per vosaltres han estat comprades a la Fira del Planter de Santa Eulàlia de Ronçana.
Moltíssimes gràcies, un any més, a l’amic Ricard Alcojor per pensar en nosaltres, per triar-nos el millor planter i per deixar-nos aprendre una mica del seu immens coneixement de planter ecològic i de varietats locals.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

DE SANT JORDI

CULTURAL

Cap de setmana

de Sant Jordi

El dia de Sant Jordi, divendres 23 d’abril, i tot el cap de setmana fins que s’acabin les existències, si passeu pel Tarambana en sortireu amb una tomaquera, de la varietat rosaplé, la nostra rosa de Sant Jordi, o la que més us agradi. Per a que la cuideu, regueu i mimeu… i, si us va bé, ens ajudeu a compartir com creixen les tomaqueres i comprovar quines faran els tomàquets més bons aquest estiu!!!

Les varietats ecològiques de tomaqueres que tenim per vosaltres han estat comprades a la Fira del Planter de Santa Eulàlia de Ronçana.
Moltíssimes gràcies, un any més, a l’amic Ricard Alcojor per pensar en nosaltres, per triar-nos el millor planter i per deixar-nos aprendre una mica del seu immens coneixement de planter ecològic i de varietats locals.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021