NUCLI TRIO

TRES TRISTES TIGRES

Diumenge 10 d'abril 2022

ATENCIĂ“ NOU HORARI: 17:30 h.

Entrada: 5 euros

Nucli trio convida Tres tristes tigres

Aquestes dues formacions s’han unit per oferir alguns concerts on compartiran i interpretaran un repertori pensat per a l’ocasió.

Nucli Trio és un guitar trio format a mitjans de 2018 amb en Guillem Plana a la guitarra, l’Aleix Forts al contrabaix i en David Viñolas a la bateria, pensat per a tocar standards, buscant el so i la calidesa de les formacions dels 50’s i 60’s. Al cap de poc però, van començar a intercalar composicions originals i a arranjar alguns standards buscant nous horitzons. L’Octubre de 2021 editen el seu primer treball Nucli trio (Errabal jazz).

Paralel·lament van començar a ser grup resident a la Jazz Cava de Vic on actuen mensualment, convidant un artista diferent en cada concert, confeccionant conjuntament un repertori pensat per a la ocasió, influenciant-se i nodrint-se de tots ells. Gràcies a aquesta conjunció d’astres el trio ha trobat un camí pròpi, i ha consolidat la seva sonoritat moderna, única i fresca.

Tres Tristes Tigres és un projecte que neix de les trobades de tres músics vallesans; Pol Padrós a la trompeta, Francesc Vidal al saxo i Aleix Forts al contrabaix. Aquesta conformació facilita la posada en escena d’estàndards de jazz i de composicions pròpies també de jazz i la fusió.

El projecte pretén acostar aquesta música al públic heterogeni de petits locals on aquest llenguatge musical potser no és l’habitual i apropar al no iniciat, un estil que sovint es perceb distant i complexe.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

NUCLI TRIO

TRES TRISTES TIGRES

Diumenge 10 d'abril 2022

ATENCIĂ“ NOU HORARI: 17:30 h.

Entrada: 5 euros

Nucli trio convida Tres tristes tigres

Aquestes dues formacions s’han unit per oferir alguns concerts on compartiran i interpretaran un repertori pensat per a l’ocasió.

Nucli Trio és un guitar trio format a mitjans de 2018 amb en Guillem Plana a la guitarra, l’Aleix Forts al contrabaix i en David Viñolas a la bateria, pensat per a tocar standards, buscant el so i la calidesa de les formacions dels 50’s i 60’s. Al cap de poc però, van començar a intercalar composicions originals i a arranjar alguns standards buscant nous horitzons. L’Octubre de 2021 editen el seu primer treball Nucli trio (Errabal jazz).

Paralel·lament van començar a ser grup resident a la Jazz Cava de Vic on actuen mensualment, convidant un artista diferent en cada concert, confeccionant conjuntament un repertori pensat per a la ocasió, influenciant-se i nodrint-se de tots ells. Gràcies a aquesta conjunció d’astres el trio ha trobat un camí pròpi, i ha consolidat la seva sonoritat moderna, única i fresca.

Tres Tristes Tigres és un projecte que neix de les trobades de tres músics vallesans; Pol Padrós a la trompeta, Francesc Vidal al saxo i Aleix Forts al contrabaix. Aquesta conformació facilita la posada en escena d’estàndards de jazz i de composicions pròpies també de jazz i la fusió.

El projecte pretén acostar aquesta música al públic heterogeni de petits locals on aquest llenguatge musical potser no és l’habitual i apropar al no iniciat, un estil que sovint es perceb distant i complexe.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021