EVA BALTASAR

MAMUT

Dissabte 9 d'abril 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Eva Baltasar presentarà ‘Mamut’ aquest dissabte

A les 12 h al Tarambana de Cardedeu

Cardedeu, 5 d’abril del 2022. Aquest dissabte, 9 d’abril a les 12 del migdia, l’escriptora local Eva Baltasar serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar la novel·la Mamut, obra amb la que completa la trilogia que va iniciar amb Permagel i Boulder, llibre que va presentar al mateix cicle el desembre del 2018. 

La protagonista de Mamut és una dona arcaica atrapada en la vida moderna. El seu medi és la ciutat, on signa contractes per viure. Vol tenir un fill i això l’obliga a fer-se amb homes. ¿Com resistir el formiguer humà quan tens instint de caçador solitari?

La maternitat és un tema comú a les tres novel·les de Baltasar i totes protagonitzades per dones molt solitàries i que viuen “incòmodes” en societat. 

Propers Vermuts Literaris

El proper vermut serà el 7 de maig amb l’escriptora Pilar Codony que presentarà Distòcia, Premi Documenta 2021 i seguirà el 28 de maig amb Caterina Pérez amb qui parlarem del recull de contes Ruderals i clourem la 6a edició amb la periodista Agnès Marquès i el seu debut com a novel·lista amb Ningú sap que soc aquí.  

 El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu. 

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

EVA BALTASAR

MAMUT

Dissabte 9 d'abril 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Eva Baltasar presentarà ‘Mamut’ aquest dissabte

A les 12 h al Tarambana de Cardedeu

Cardedeu, 5 d’abril del 2022. Aquest dissabte, 9 d’abril a les 12 del migdia, l’escriptora local Eva Baltasar serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar la novel·la Mamut, obra amb la que completa la trilogia que va iniciar amb Permagel i Boulder, llibre que va presentar al mateix cicle el desembre del 2018. 

La protagonista de Mamut és una dona arcaica atrapada en la vida moderna. El seu medi és la ciutat, on signa contractes per viure. Vol tenir un fill i això l’obliga a fer-se amb homes. ¿Com resistir el formiguer humà quan tens instint de caçador solitari?

La maternitat és un tema comú a les tres novel·les de Baltasar i totes protagonitzades per dones molt solitàries i que viuen “incòmodes” en societat. 

Propers Vermuts Literaris

El proper vermut serà el 7 de maig amb l’escriptora Pilar Codony que presentarà Distòcia, Premi Documenta 2021 i seguirà el 28 de maig amb Caterina Pérez amb qui parlarem del recull de contes Ruderals i clourem la 6a edició amb la periodista Agnès Marquès i el seu debut com a novel·lista amb Ningú sap que soc aquí.  

 El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu. 

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021