CARLES BELDA

I ARNAU BERENGUER

Diumenge 17 d'abril 2022

18:15 h.

La primavera de l’hivern m’ha empès a entomar un impuls de fa dies: un recital de diatònic i guitarra fet amb peces meves. Ara ja fa setmanes, mesets, que hi fem tombs amb el bon amic i excel·lent guitarrista Arnau Berenguer.

Al menú hi trobareu valsos freudians (Empelt+Valls), xotis de devoció mariana (Em plantaria), experiments fets a casa i amb gasiosa (Calipso Facto, la Lluna a la Sèquia), elements rumboides (38-42, Bruno, Et vull), ternaris jazzies (Masurca Taylor), brasileries (Inveja), valsets capicues (A la babalà), boleros down tempo (el Mentider), un arin-arin de vermut (Palo amb sifò) i un fandanguet avalsejat (On ets?).

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

CARLES BELDA

I ARNAU BERENGUER

Diumenge 17 d'abril 2022

18:15 h.

La primavera de l’hivern m’ha empès a entomar un impuls de fa dies: un recital de diatònic i guitarra fet amb peces meves. Ara ja fa setmanes, mesets, que hi fem tombs amb el bon amic i excel·lent guitarrista Arnau Berenguer.

Al menú hi trobareu valsos freudians (Empelt+Valls), xotis de devoció mariana (Em plantaria), experiments fets a casa i amb gasiosa (Calipso Facto, la Lluna a la Sèquia), elements rumboides (38-42, Bruno, Et vull), ternaris jazzies (Masurca Taylor), brasileries (Inveja), valsets capicues (A la babalà), boleros down tempo (el Mentider), un arin-arin de vermut (Palo amb sifò) i un fandanguet avalsejat (On ets?).

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021