CURVY CREW

CAMINAR PER TRENCAR ESTEREOTIPS

Diumenge 13 de març 2022

19:45 h.

Entrada: 3 euros. Entrada Ă­ntegra per DOCSBARCELONA (Organitzadors del Docs del mes)

CURVY CREW

Ida Joglar
2021
90 min
Estats Units
Anglès
SubtĂ­tols: catalĂ  i castellĂ 

La primera vegada que Christa va pujar al Kilimanjaro (TanzĂ nia) va ser el mĂ©s difĂ­cil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys desprĂ©s va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d’un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d’Ă€frica. A totes, sempre se’ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no estĂ  fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat , les autoproclamades Curvy Kili Crew s’enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d’aconseguir. Aquest Ă©s un documental que trenca amb els estereotips i posa davant d’un mirall la pressiĂł social i el repte de l’autoacceptaciĂł que pateixen les persones amb un cos no normatiu a travĂ©s d’entrevistes Ă­ntimes i dosis d’humor.

Més informació a: https://docsbarcelona.com/pellicules/arica

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

CURVY CREW

CAMINAR PER TRENCAR ESTEREOTIPS

Diumenge 13 de març 2022

19:45 h.

Entrada: 3 euros. Entrada Ă­ntegra per DOCSBARCELONA (Organitzadors del Docs del mes)

CURVY CREW

Ida Joglar
2021
90 min
Estats Units
Anglès
SubtĂ­tols: catalĂ  i castellĂ 

La primera vegada que Christa va pujar al Kilimanjaro (TanzĂ nia) va ser el mĂ©s difĂ­cil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys desprĂ©s va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d’un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d’Ă€frica. A totes, sempre se’ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no estĂ  fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat , les autoproclamades Curvy Kili Crew s’enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d’aconseguir. Aquest Ă©s un documental que trenca amb els estereotips i posa davant d’un mirall la pressiĂł social i el repte de l’autoacceptaciĂł que pateixen les persones amb un cos no normatiu a travĂ©s d’entrevistes Ă­ntimes i dosis d’humor.

Més informació a: https://docsbarcelona.com/pellicules/arica

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021