EN EL LLINDAR

DOCUMENTAL

Diumenge 20 de febrer 2022

19:30 h.

Entrada: 3 euros. Entrada Ă­ntegra per DOCSBARCELONA (Organitzadors del Docs del mes)

ARICA

Coraci Ruiz
2020
77 min
Brasil
Portuguès
SubtĂ­tols: catalĂ  i castellĂ 

Des d’un punt de vista autobiogrĂ fic, la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transiciĂł de gènere del seu fill adolescent, en Noah. Entre l’any 2016 i el 2019, l’entrevista tot abordant els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seva profunda cerca d’identitat. Al mateix temps, Coraci, criada des de petita en un entorn activista i feminista, tambĂ© viu el seu propi procĂ©s de transformaciĂł que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis Amb un relat personal, generĂłs i honest es posen sobre la taula qĂĽestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la polĂ­tica i el consentiment dels pares.

Més informació a: https://docsbarcelona.com/pellicules/arica

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

EN EL LLINDAR

DOCUMENTAL

Diumenge 20 de febrer 2022

19:30 h.

Entrada: 3 euros. Entrada Ă­ntegra per DOCSBARCELONA (Organitzadors del Docs del mes)

ARICA

Coraci Ruiz
2020
77 min
Brasil
Portuguès
SubtĂ­tols: catalĂ  i castellĂ 

Des d’un punt de vista autobiogrĂ fic, la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transiciĂł de gènere del seu fill adolescent, en Noah. Entre l’any 2016 i el 2019, l’entrevista tot abordant els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seva profunda cerca d’identitat. Al mateix temps, Coraci, criada des de petita en un entorn activista i feminista, tambĂ© viu el seu propi procĂ©s de transformaciĂł que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis Amb un relat personal, generĂłs i honest es posen sobre la taula qĂĽestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la polĂ­tica i el consentiment dels pares.

Més informació a: https://docsbarcelona.com/pellicules/arica

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021