ARIOX + GALGO LENTO

POST TASTAUTORS

Diumenge 20 de febrer 2022

18:15 h.

Entrada: 10 euros (100% taquilla pels artistes)

Reserva d’entrades a tarambana@tarambana.cat o compra directa el mateix dia de concert.

Ariox neix a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prenguès forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretenció. Va ser durant aquell període de pausa quan van nèixer els primers 6 temes que acabarien conformant l’EP debut de la cardedeuenca, un primer treball de títol “Venir fins aquí”, que el públic va fer-se seu des del primer moment connectant molt amb la sonoritat “casera” i les lletres quotidianes i sinceres de l’artista.

Ara, presenta el seu segon EP sota el tĂ­tol «Ens hem deixat els fogons encesos i s’ha cremat la cuina» (Luup Records, 2021), un nou treball format per cançons costumistes i sinceres on Ariox segueix fent palesa la seva mĂ gia.

‘Galgo Lento’ Ă©s l’alter ego del compositor i productor catalĂ  MartĂ­ Galan Velasco (Terrassa, 1996). Amb sons onĂ­rics que cavalquen entre el lo-fi i el pop metafĂ­sic, tots ells creats a la seva habitaciĂł, el MartĂ­ expressa les seves «inquietuds mil·lenials», fent referències a l’amor, un futur incert, un passat perdut i un present que gairebĂ© no existeix plasmats a la perfecciĂł al seu disc debut «Dies i dies».

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

ARIOX + GALGO LENTO

POST TASTAUTORS

Diumenge 20 de febrer 2022

18:15 h.

Entrada: 10 euros (100% taquilla pels artistes)

Reserva d’entrades a tarambana@tarambana.cat o compra directa el mateix dia de concert.

Ariox neix a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prenguès forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretenció. Va ser durant aquell període de pausa quan van nèixer els primers 6 temes que acabarien conformant l’EP debut de la cardedeuenca, un primer treball de títol “Venir fins aquí”, que el públic va fer-se seu des del primer moment connectant molt amb la sonoritat “casera” i les lletres quotidianes i sinceres de l’artista.

Ara, presenta el seu segon EP sota el tĂ­tol «Ens hem deixat els fogons encesos i s’ha cremat la cuina» (Luup Records, 2021), un nou treball format per cançons costumistes i sinceres on Ariox segueix fent palesa la seva mĂ gia.

‘Galgo Lento’ Ă©s l’alter ego del compositor i productor catalĂ  MartĂ­ Galan Velasco (Terrassa, 1996). Amb sons onĂ­rics que cavalquen entre el lo-fi i el pop metafĂ­sic, tots ells creats a la seva habitaciĂł, el MartĂ­ expressa les seves «inquietuds mil·lenials», fent referències a l’amor, un futur incert, un passat perdut i un present que gairebĂ© no existeix plasmats a la perfecciĂł al seu disc debut «Dies i dies».

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matĂ­ a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021