MONTSE BARDERI

LA VIDA AUTÈNTICA

Dissabte 29 de gener 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Montse Barderi presentarà ‘La vida autèntica’ als Vermuts Literaris

 A les 12 h al Tarambana de Cardedeu

Cardedeu, 26 de gener del 2022. Aquest dissabte, 29 de gener a les 12 del migdia, l’escriptora Montse Barderi serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar la seva darrera novel·la La vida autèntica.

Barderi va ser la protagonista del primer vermut confinat que es va celebrar de manera digital a l’abril del 2020, en ple confinament.

Aquesta novel·la explica la història de l’Oliver, el Pere i la Roxana. Quan era un nen, l’Oliver Bou destacava en l’escriptura de cartes d’amor per als seus companys de classe. Ara, a la cinquantena, s’ha convertit en escriptor de gran èxit de novel·la negra i columnista, i un d’aquells antics companys, el Pere, li demana que escrigui en nom seu unes cartes adreçades a la Roxana Segarra per enamorar-la. Ella, una editora de prestigi, encara ho vol tot però no necessita res. Capaç de fer-se creure a ella mateixa el que vulgui, sempre trobarà bones raons per fer el que decideixi fer, però no li resultarà fàcil trobar el veritable camí quan la vida la posa a prova.

Proper Vermut Literari

El proper vermut serà amb l’escriptora Carolina Montoto, qui presentarà Lena al descobert, la primera obra d’autoria catalana publicada per l’editorial Les Hores. Maria Sempere,m l’editora, l’acompanyarà.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

MONTSE BARDERI

LA VIDA AUTÈNTICA

Dissabte 29 de gener 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Montse Barderi presentarà ‘La vida autèntica’ als Vermuts Literaris

 A les 12 h al Tarambana de Cardedeu

Cardedeu, 26 de gener del 2022. Aquest dissabte, 29 de gener a les 12 del migdia, l’escriptora Montse Barderi serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar la seva darrera novel·la La vida autèntica.

Barderi va ser la protagonista del primer vermut confinat que es va celebrar de manera digital a l’abril del 2020, en ple confinament.

Aquesta novel·la explica la història de l’Oliver, el Pere i la Roxana. Quan era un nen, l’Oliver Bou destacava en l’escriptura de cartes d’amor per als seus companys de classe. Ara, a la cinquantena, s’ha convertit en escriptor de gran èxit de novel·la negra i columnista, i un d’aquells antics companys, el Pere, li demana que escrigui en nom seu unes cartes adreçades a la Roxana Segarra per enamorar-la. Ella, una editora de prestigi, encara ho vol tot però no necessita res. Capaç de fer-se creure a ella mateixa el que vulgui, sempre trobarà bones raons per fer el que decideixi fer, però no li resultarà fàcil trobar el veritable camí quan la vida la posa a prova.

Proper Vermut Literari

El proper vermut serà amb l’escriptora Carolina Montoto, qui presentarà Lena al descobert, la primera obra d’autoria catalana publicada per l’editorial Les Hores. Maria Sempere,m l’editora, l’acompanyarà.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021