CARLOTA GURT

SOLA

Dissabte 15 de gener 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Carlota Gurt enceta els Vermuts Literaris del 2022
per presentar ‘Sola’

Aquest dissabte, 15 de gener a les 12 del migdia, l’escriptora Carlota Gurt serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar la seva primera novel·la Sola. Anteriorment va ser guardonada amb el Premi Mercè Rodoreda amb el recull de contes Cavalcarem tota la nit.

A Sola, Carlota Gurt planteja una intriga psicològica protagonitzada per una dona que s’enfronta al seu entorn. La Mei, després de naufragar en la feina i immersa en l’apatia matrimonial, s’aboca a escriure instal·lada a la casa del bosc de la seva infantesa, on s’encararà rabiosament a la grisor del seu passat, a un present inoportú i a un futur a la deriva. Aquesta és la crònica d’una rebel·lió. És la història de la seva solitud impenitent narrada en un compte enrere agònic de 185 dies.

Propers Vermuts Literaris
Els propers dos trimestres dels Vermuts Literaris seran protagonitzats únicament per dones. “Vivim en una societat en què el paper de la dona encara segueix en segon terme. Cal donar altaveus a les dones creadores i per acabar aquesta 6a edició hem volgut prioritzar l’obra creada per dones”, destaca la Clara M. Clavell, impulsora del cicle.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

Nou perfil social
Des d’aquest gener, el cicle també compta amb un nou perfil d’Instagram que es pot seguir a @vermutsliteraris.

Per a més informació:
Clara M. Clavell
697247500
clara.martinez.clavell@gmail.com

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

CARLOTA GURT

SOLA

Dissabte 15 de gener 2022

12:00 h.

Entrada: gratuïta

Carlota Gurt enceta els Vermuts Literaris del 2022
per presentar ‘Sola’

Aquest dissabte, 15 de gener a les 12 del migdia, l’escriptora Carlota Gurt serà a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana per presentar la seva primera novel·la Sola. Anteriorment va ser guardonada amb el Premi Mercè Rodoreda amb el recull de contes Cavalcarem tota la nit.

A Sola, Carlota Gurt planteja una intriga psicològica protagonitzada per una dona que s’enfronta al seu entorn. La Mei, després de naufragar en la feina i immersa en l’apatia matrimonial, s’aboca a escriure instal·lada a la casa del bosc de la seva infantesa, on s’encararà rabiosament a la grisor del seu passat, a un present inoportú i a un futur a la deriva. Aquesta és la crònica d’una rebel·lió. És la història de la seva solitud impenitent narrada en un compte enrere agònic de 185 dies.

Propers Vermuts Literaris
Els propers dos trimestres dels Vermuts Literaris seran protagonitzats únicament per dones. “Vivim en una societat en què el paper de la dona encara segueix en segon terme. Cal donar altaveus a les dones creadores i per acabar aquesta 6a edició hem volgut prioritzar l’obra creada per dones”, destaca la Clara M. Clavell, impulsora del cicle.

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.

Nou perfil social
Des d’aquest gener, el cicle també compta amb un nou perfil d’Instagram que es pot seguir a @vermutsliteraris.

Per a més informació:
Clara M. Clavell
697247500
clara.martinez.clavell@gmail.com

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021