RABADÀB

NADALES PER JAMAICANES

Diumenge 2 de gener 2022

18:15 h.

Entrada: 6 euros

Catalunya ha estat i serà terra de trobada de moltes cultures i totes elles hi han deixat el seu granet de sorra. Hi han passat ibers, romans, àrabs, celtes, francs,… i jamaicans. Rabadàb és el punt de trobada de quatre músics amants de la música feta a Jamaica, provinents de diversos grups: L’Home Llop & The Astramats, The Pepper Pots, Thorpedians, Corcs Drum&Organ, The Island Defenders…

Aquest cop, dos teclistes, un batería i un cantant s’uneixen per fer ballar a ritme jamaicà diverses nadales i cançons populars catalanes, amb una formació pensada per a les distàncies curtes i l’ambient familiar.

El seu primer disc Nadales Per Jamaicanes publicat al 2019 oferia un resultat sorprenent i càlid.

Us imagineu ‘El 25 de Desembre’ per burru style, ‘El Dimoni Escuat’ ballant early reggae, ‘El Trineu’ a ritme de rocksteady o el ‘Santa Nit’ tancant una gran festa? Doncs Rabadàb us ho serveix amb un so ben càlid per fer rotllana a la vora del foc.

VIDEO RABADÀB

On som_

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

Contacte_

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

Horari_

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021 • Fotos: @stellarotger I @aresmolins • Disseny: @simboliccomunicacio

RABADÀB

NADALES PER JAMAICANES

Diumenge 2 de gener 2022

18:15 h.

Entrada: 6 euros

Catalunya ha estat i serà terra de trobada de moltes cultures i totes elles hi han deixat el seu granet de sorra. Hi han passat ibers, romans, àrabs, celtes, francs,… i jamaicans. Rabadàb és el punt de trobada de quatre músics amants de la música feta a Jamaica, provinents de diversos grups: L’Home Llop & The Astramats, The Pepper Pots, Thorpedians, Corcs Drum&Organ, The Island Defenders…

Aquest cop, dos teclistes, un batería i un cantant s’uneixen per fer ballar a ritme jamaicà diverses nadales i cançons populars catalanes, amb una formació pensada per a les distàncies curtes i l’ambient familiar.

El seu primer disc Nadales Per Jamaicanes publicat al 2019 oferia un resultat sorprenent i càlid.

Us imagineu ‘El 25 de Desembre’ per burru style, ‘El Dimoni Escuat’ ballant early reggae, ‘El Trineu’ a ritme de rocksteady o el ‘Santa Nit’ tancant una gran festa? Doncs Rabadàb us ho serveix amb un so ben càlid per fer rotllana a la vora del foc.

VIDEO RABADÀB

C. Dolors Granés, 79

(Entrada C. Bellsolar)

08440 Cardedeu

Catalunya

T 938.711.655

tarambana@tarambana.cat

De dimarts a diumenge

de 9 del matí a 1.30 de la nit

Dinars de 13 a 15.15 h

Sopars de 20 a 22.30 h

Esmorzars, vermuts, berenars…

© Tarambana 2021