El Tarambana, un espai cultural i gastronòmic dins d’una antiga fàbrica de fer moles per tallar marbre. Un espai de Cardedeu, un poble del Vallès.

Diuen que, per seduir a una persona, has de començar per l’estómac i aquest és el nostre objectiu. Decidits a seduir-te, et suggerim aliments de qualitat i saludables, tant per les persones com pel nostre entorn. Una gastronomia de proximitat, de productes de quilòmetre zero i en bona part amb certificació ecològica. Productes d’una pagesia propera per a una cuina compromesa i molt vinculada al territori.

Si “com el Vallès no hi ha res” – que ens deia en Pere Quart-, què millor que els productes de la nostra comarca, i les receptes de la seva rica cultura gastronòmica, fets al nostre forn de brasa. A la cuina hi trobaràs, doncs, una carta elaborada essencialment amb productes d’aquí, catalans, i aprofitant el que ens dóna la terra en cada estació de l’any. A punt per ser gaudits, ben maridats amb les cerveses artesanes i els vins del nostre país.

I si ben a prop de la teva taula sents soroll o notes que alguna cosa passa, no t’estranyis, és que estem fent bullir l’olla. L’olla de la cuina i la de la cultura. A aquestes alçades ja sabràs que estem oberts a la participació de tothom, que pots venir i dir la teva, i no seràs ni el primer ni l’últim que fas realitat una idea al Tarambana.

El Tarambana vol ser un no parar de programació cultural estable, diversa, popular, propera i gratuïta – tan sols a vegades hi ha un preu d’entrada, sempre íntegrament pels artistes -. L’objectiu, aquí, és apropar a tothom les diferents disciplines artístiques i la cultura popular del nostre poble i del nostre país. Mira els nostres plats: els seus noms són una mostra que la cultura i la gastronomia van molt millor ben agafades de la mà.

Això és tot. Amb tu, amb vosaltres, i amb la cuina i la cultura d’aquí, volem fer i ser poble a cada pas, per un país lliure.

Vine, bada, balla, riu, seu, menja, participa, i… junts, fem bullir l’olla!