Categoria: L'OLLA.
TALLER D’ELABORACIÓ DE RATAFIA AL TARAMBANA
Dilluns 24 de juny a les 18:00h
Preu 15€ cada litre (inclou el taller i totes les herbes)
Inscripcions abans del dia 22 de juny a tarambana@tarambana.cat (indicar quants litres vol fer cadascú)
Organitza: Tarambana i lasobirana.cat
TALLER D’ELABORACIÓ DE RATAFIA

No has fet mai ratafia o t’agradaria perfeccionar la teva tècnica? La Sobirana t’acompanya en aquesta experiència tant única!

En el nostre taller d’elaboració de ratafia t’oferim l’oportunitat d’aprendre l’art de fer ratafia i endur-te a casa la teva garrafa a punt de macerar.
Creiem que la millor manera d’aprendre a elaborar licors casolans és a través de l’experiència pròpia, per això posem a la disposició del grup tot el material i ingredients necessaris per a elaborar ratafia: herbes, nous verdes, espècies, aiguardent, etc
Et guiem pas a pas, descobrint què és realment la ratafia i quin paper hi juga cada ingredient perquè, finalment, facis la ratafia com a tu t’agradi. I ho fem amb els productes de la millor qualitat: aiguardent de vi, nous verdes de proximitat i mescla d’herbes seques i fresques segons la temporada.
En definitiva, en el nostre taller d’elaboració gaudireu d’una bona estona en grup per descobrir tots els secrets de la tradició ratafiaire mentre comenceu a marcar el vostre propi camí.

formal evening gown