Categoria: L'OLLA.

PERRA DE NADIE
MARTA CARRASCO
Dissabte 25 de maig a les 19h

Entrada: 10€

La coreògrafa barcelonina Marta Carrasco està de Gira amb la recent estrenada Perra de Nadie. Amb aquest muntatge Carrasco es reivindica com a ‘perra’ per trencar amb la connotació pejorativa d’aquesta referència animal. Perra de Nadie és una referència imprescindible de la dansa teatre actual que omple l’escenari amb vuit de les dones que habiten al seu interior. Una proposta de risc on hi ha moments per la emoció però també per a l’humor, ‘és un muntatge molt punyent essencialment emocional i visual’.

Sinopsi
Lili és una ‘perra’, una condició que no s’aprèn sinó que és inherent a la seva persona. I és una Perra de Nadie perquè, com diu la creadora, només aquell que ‘no és ningú i de ningú, pot arribar fins al fons de la seva intimitat’. Imatges colpidores i una música amb un paper destacat acompanyen moments d’horror i de denúncia. Però també hi ha espai per a l’humor, per als silencis i fins i tot per als moments incòmodes amb els quals l’artista interpel·la els seus espectadors. El públic esdevé així còmplice d’un recorregut introspectiu que mira de fer-nos veure que la Lili, igual que els seus ‘vigilants de la nit’, viu a l’interior de cadascun de nosaltres.

Sobre Marta Carrasco
Perra de Nadie és l’últim espectacle guanyador del premi de la critica de Barcelona 2017, Premi de la critica del Serra d ́Or 2018 , menció al millor espectacle a la fira inter. d’Osca 2016 i nominada a 2 Premis Max .La creadora barcelonina va començar la seva trajectòria coreogràfica amb Aiguardent l’any 1995, un espectacle amb el qual va guanyar dos premis Max. És l’autora de peces com Blanc d’ombra, Mira’m (Grec 2000), Ga-gà, J’arrive…! i Dies Irae; en el rèquiem de Mozart (Grec 2010), que l’han convertida en un dels noms més respectats de l’escena actual de dansa teatre. Ha estat Premi Nacional de Dansa de Catalunya el 2005 i va participar en el rodatge del film de Carlos Saura Iberia (2005).

FITXA ARTÍSTICA
Creació i interpretació: Marta Carrasco
Col·laboració artística (Vigilants de la nit): Dominique Falda
Direcció i dramatúrgia: Marta Carrasco, Pep Cors, Antoni Vilicic
Creació de la banda sonora: Marta Carrasco
Muntatge musical: Joan Valldeperas
Direcció musical: Marta Carrasco
Escenografia: Marta Carrasco
Urban Coreograph: Albert Hurtado
Vestuari: Pau Fernández i Cía. Marta Carrasco
Disseny de la il·luminació: Quico Gutiérrez
Disseny del vídeo: Jose Prados
Producció tècnica: Antoni Vilicic
Producció audiovisual: Jose Prados
Fotografia: David Ruano