Categoria: L'OLLA.

A les jams de Lindy Hop del Tarambana cada cop anem més forts!!!!!

El proper dia 2 de febrer, ens tornen a visitar Doc Scanlon’s International All Stars!!!
El millor swing s’acosta a Cardedeu un cop més, per fer-nos ballar a tots i totes amb els millors ritmes de Nova Orleans.

QUE NO T’HO EXPLIQUIN!!!!

*Entrades 10€ (directament a taquilla).

——————————————————

DOC SCANLON’S INTERNATIONAL ALL STARS
Des del seu inici a Nova Orleans fins al seu viatge pel Misisipi a Chicago, Nova York, i després arreu del món, el jazz americà ha conquerit el món amb el so de Hot Jazz, Dixieland i el Big Band. S’ha convertit en una forma d’art realment internacional i Doc Scanlon’s International All Stars ens mostrarà com es fa!

La banda, amb seu a Barcelona, porta el públic amb un captivador viatge musical per la història del jazz; la música serà explosiva, interpretada i cantada per alguns dels millors músics d’Europa.

Quant a Doc Scanlon:
Doc, baixista / vocalista principal, Doc, originari de Nova York, ha tingut una llarga i variada carrera amb parades al Swing 46 de Nova York, al Kennedy Center de Washington DC, al Le Caveau de la Huchette Paris i al Shanghai Blues & Jazz Club. Amb el seu barret de Panamà, el seu sentit de l’humor i la seva capacitat per treure el millor de la seva banda de carismàtics músics i cantants, Doc i els Allstars són una aposta segura per deixar-vos somriure, cantar i ballar fins al final de la nit.

La banda:
Doc Scanlon: contrabaix (Estats Units)
Mikha Violí – Guitarra, Banjo (Rússia)
Juli Aymi – Clarinet, Saxòfon (Espanya)
Oscar Font – Trombó (Espanya)
Jay Wallis – Trompeta (Anglaterra)
Olivier Rocque – Bateria (França)

_______________________

Organitza: A Carde10 fem Lindy