Categoria: L'OLLA.

MENÚ DE SANT ESTEVE AL TARAMBANA (cal fer reserva prèvia per dinar)

APERITIUS

Xips de carxofa del Prat

Croqueta de cua de bou amb rossinyols

PRIMERS (a triar abans de venir)

Caneló de galta de vedella amb beixamel trufada

Carpaccio de vedella de la Soleia i parmesà de cabra de Can Bordoi

Pop a la brasa amb parmentier de patata

Amanida xató (bacallà, calçots, carxofes, arbequines, romesco,…)

Escudella “com cal”

SEGONS (a triar abans de venir)

Filet de vedella de la Soleia amb salsa de formatge

Entrecot de vedella de la Soleia amb carxofa a la brasa

Espatlla de xai al forn (en cocció de 8 hores) amb espècies i verdura a la brasa

Cruixent de confit d’ànec amb mel i patates confitades amb romaní

Llenguado al all cremat

Calamars farcits

Llom de bacallà a la brasa amb tomàquet confitat

POSTRES

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla i

Assortit de bombo, arrugat i borrego (Hi Som, fets a Cardedeu)

CELLER

Vi negre NALTRES

Vi blanc i cava l’OLIVERA