Categoria: L'OLLA.

Política de privacitat

Les dades facilitades són tractades per Tarambana (El Millor de Cada Casa, SL) per a enviar-vos la subscripció periòdica al nostre butlletí electrònic per a fer difusió de les activitats de l’espai cultural i gastronòmic Tarambana de Cardedeu.

Us informem que no es farà cap cessió o transferència de les vostres dades, recollides sempre amb la seva autorització o confirmació, i que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició al seu tractament, en els termes inclosos a la legislació vigent, als enllaços al peu del propi butlletí, per correu a tarambana@tarambana.cat o presencialment al Tarambana al carrer Bellsolar cantonada amb carrer Barcelona al barri de l’Estalvi de Cardedeu (Barcelona). També podeu utilitzar aquests canals per a qualsevol consulta o queixa.

Tot i que creiem que per aquesta via us hem resolt qualsevol qüestió relacionada amb la vostra privacitat, relativa a les dades de que disposa el Tarambana únicament per a la tramesa d’aquest butlletí, si ho creieu oportú, podeu presentar una reclamació a través de la web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT). La llei diu que ho hem d’indicar així, però esperem que no sigui mai el cas de ningú, perquè sempre ho gestionem com toca, i a més a més, nosaltres, si hi hagués qualsevol dubte o discrepància som més d’arreglar-lo primer xerrant a taula com persones, amb un bon beure i una bona música de fons que no pas d’enviar mails a les autoritats. Per favor!!!

Salut i bona protecció de dades!