Categoria: L'OLLA.Tag:

POLÍTICA DE CAFÈ
Dimecres 22 de maig

Entrevistes a Josep Quesada (PSC), Jordi Nadal (Junts per Cardedeu), Enrique Jimeno (Ciutadans), Kike Fuentes (En Comú Podem)

Tornen les eleccions municipals i al Tarambana torna el Política de cafè. Un espai on s’entrevisten les persones candidates a l’alcaldia dels grups que es presenten a les eleccions municipals.

Aquest any hi tornem, tal i com vam fer el 2007, el 2011 i el 2015, perquè volem, des d’un espai proper i transparent, escoltar i també opinar sobre les principals propostes, i conèixer els diferents candidats, els temes d’actualitat i tot allò que es podria parlar fent “política de cafè”. Volem donar l’oportunitat, en col·laboració amb Ràdio Televisió Cardedeu, per a que la gent de Cardedeu conegui en persona cadascun dels candidats i candidates a les eleccions i puguin, fins i tot, venir a fer alguna pregunta en directe per acabar de decidir quin ajuntament volem i saber quina proposta té cada alcaldable.
I és que com que fem gastronomia i cultura de proximitat, ara també volem fer política de proximitat, i el més important és que tothom hi participi. Per aconseguir-ho ens podeu enviar les vostres preguntes o allò que vulgueu fer arribar als candidats a l’alcaldia, a través del correu preguntadecafe@gmail.com. Ens faria molta il·lusió veure un allau de preguntes o dubtes per tal que siguin contestats per les persones que hauran d’encapçalar el proper ajuntament. No cal dir que esteu convidats a venir al Tarambana a veure les entrevistes en directe, i que un Tarambana ple de curiosos a cada entrevista serà senyal de que Cardedeu té una bona salut política i molta gent interessada en allò que ens afecta a tots.
Presentat per: Anna Fernàndez i Josep Anton Serrano