Categoria: L'OLLA.
PËSH
TOO MANY UNIVERSES BUT MINE
Diumenge 10 de març, a les 18:14h
Entrada: 5€, aportació íntegra per als artistes.

Pësh presenta TOO MANY UNIVERSES BUT MINE
Després de WHERE THE SIDEWALK ENDS (Petits Miracles, 2016), Pësh, l’alterego del torellonenc Santi Carcasona, presenta TOO MANY UNIVERSES BUT MINE (Petits Miracles 2018), un àlbum que ha estat composat entre Barcelona, Edinburgh i Helsinki. El segon treball de Pësh es pot interpretar com un viatge, un viatge on les experiències personals i professionals porten cap al nord, a explorar l’univers de Pësh. Les lletres parlen de les històries de l’autor, de les relacions, l’amistat, l’amor, la mort i de la vida mateixa. Relats d’històries que defneixen cadascú tal com
és i que diferencien les persones i els seus universos propis de la resta.
En un propòsit clar d’apostar per una sonoritat i un segell distintius, per aquest treball Pësh, autor i cantant de la banda, i Sergi Riera, productor musical i baixista de la formació, s’han centrat a treballar a Aurha Studios i a La Fusteria Estudi i han pres com a referents bandes emblemàtiques com Eels, The Beatles, The Dandy Warhols, David Bowie o Beck. Per a l’enregistrament de l’àlbum, Pësh (veu i percussions) i Riera (baix) han comptat amb la màgia de Toni Pagès a la bateria, JJ Caro als teclats i Toni Mena a les guitarres, a més de la col·laboració especial de Paula Valls a la cançó ‘Foreigner’, entre d’altres.

Fitxa artística
Pësh – guitarra acústica i veu; Sergi Riera – baix; Oriol Pidelaserra – teclats; Nil Bribian – bateria; Marcos Deker – guitarres.