Categoria: L'OLLA.

MENÚ ESPECIAL DESEMBRE 2018

Inclou:

·Cassoleta de galeta amb formatge fresc i melmelada de pebrot

·Xips de moniato

·Braves a l’estil del Tarambana

·Croqueta de llagostins i rovellons

·Croqueta de cua de bou amb rossinyols

·Amanida Cric Crac (enciam, formatge brie de can Bordoi, crostonets de pa del forn Domènech, figues, fruits secs de can Galderic i vinagreta amb fruita de tardor)

·Coca Esplai bruixes i bruixots (amb cansalada prima de Casanovas, formatge de can Bordoi, ceba caramel·litzada i un toc de salsa de bolets)

·Musclos a l’estil del Tarambana

Segons (a triar un plat per persona abans de venir):

·Hamburguesa de vedella de la Soleia farcida de formatge

·Caneló de verdures de l’hort i bolets (segons boletaires) amb beixamel de castanyes

·Tallarines de calamar saltades amb verdures

·Hamburguesa vegetal de Vegetàlia

Postres
·Coca de ratafia

Beguda inclosa (aigua)

Preu: 25€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

(Els menús per grups necessiten una certa preparació, és per això que si no s’avisa prèviament i el dia de l’àpat assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú).

Aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten els seus productes d’una manera bona, neta i justa. Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart